Hei,

Olemme täällä sinua varten. Ota rohkeasti yhteyttä, jaa mietteesi, kysymyksesi ja ideasi. Nähdään ja kuullaan!

Terveisin,

Siuntion suomenkielisen seurakunnan työntekijät

Palaute

Palautteesi on meillä tärkeä. Kehitämme sivustoamme ja toimintaamme palautteen perusteella. Jos toivot vastausta, jätäthän yhteystietosi.

Kalansinkuja 5
02570  Siuntio kk

Avoinna: ti-ke klo 9-12 Puhelin: ti-ke klo 9-12, to klo 12-15

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

A G H K M N S T V

Taru Aavikko

Moi,

Olen Taru, työni pitää minut liikkeessä, kerhoissa nähdään!

Ingeborg Malm

Talouspäällikkö
Yhtymän johto Hallinto- ja talouspalvelut Henkilöstöpalvelut

Juhana Malme

Heippa!
Olen siuntiolaisten oma diakoni. Tehtäväni on auttaa ja palvella kaikkia apua tarvitsevia eri tilanteissa. Minun luokse voi tulla juttelemaan tai voi tulla kotikäynnille. Autan arjessa selviytymisessä monipuolisesti. Ei ole sellaista asiaa, jota ei voisi minun kanssani pohtia ja ihmetellä ja jonka äärellä rukoilla. Osallistun ja ideoin myös mielelläni tapahtumia ja järjestän eri aiheista ryhmätoimintaa. Tykkään Saarnaajan kirjasta mutta elämän mottonani koitan toteuttaa Sananlaskujen ohjetta 16:20 (käy itse katsomassa)

Nähdään ja kuullaan

Mirja Miettinen

Moi,

Oon Mirja ja haluun tehdä yhdessä seurakuntalaisten kanssa seurakuntaamme siuntiolaisten näköiseksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan yhteistyöstä. Tuo oma ammattitaitosi yhteiseen käyttöön. Ollaan täällä sua varten <3

Monika Tavi

Perhetyöntekijä

Hei,

olen Monika ja saan joka päivä leikkiä töissäni. Nähdään kerhoissa.