Hei,

Olemme täällä sinua varten. Ota rohkeasti yhteyttä, jaa mietteesi, kysymyksesi ja ideasi. Nähdään ja kuullaan!

Terveisin,

Siuntion suomalaisen seurakunnan työntekijät

A E H K M T W

Moi,

Olen Taru, työni pitää minut liikkeessä, kerhoissa nähdään!

Moi,

Oon Mirja ja haluun tehdä yhdessä seurakuntalaisten kanssa seurakuntaamme siuntiolaisten näköiseksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan yhteistyöstä. Tuo oma ammattitaitosi yhteiseen käyttöön. Ollaan täällä sua varten <3

Heippa!
Olen siuntiolaisten oma diakoni. Tehtäväni on auttaa ja palvella kaikkia apua tarvitsevia eri tilanteissa. Minun luokse voi tulla juttelemaan tai voi tulla kotikäynnille. Autan arjessa selviytymisessä monipuolisesti. Ei ole sellaista asiaa, jota ei voisi minun kanssani pohtia ja ihmetellä ja jonka äärellä rukoilla. Osallistun ja ideoin myös mielelläni tapahtumia ja järjestän eri aiheista ryhmätoimintaa. Tykkään Saarnaajan kirjasta mutta elämän mottonani koitan toteuttaa Sananlaskujen ohjetta 16:20 (käy itse katsomassa)

Nähdään ja kuullaan

Hei,

olen Monika ja saan joka päivä leikkiä töissäni. Nähdään kerhoissa.

Hei,

Olen Kati ja minulla on sakset ja askartelut päivittäin mielessä.