Rippikoulu

Rippikouluun ilmoittaudutaan 3.11. klo 11.00 - 17.11. klo 23.45. Tämän jälkeen tehdään ryhmäjako, joka lähetetään tiedoksi postitse.

Rippikoulu on maksullinen. Rippikoulun hinta on 100 euroa. Rippikoulun käyminen ei jää kustannuksista kiinni. Taloudellisista syistä johtuen voit anoa huojennusta maksusta kirkkoherra Mirja Harhaselta.

Nuoret kanootissa.

Rippikoulua käydään noin puolen vuoden ajan alkaen syksyn yhteisestä messusta ja huipentuen kesän konfirmaatioon. Rippikoulu perustuu Jeesuksen kehotukseen ”Kastakaa ja opettakaa!” (Matt. 28:18-20). Rippikoululeirin päivään sisältyy opetusta, ryhmätöitä, vapaa-aikaa ja iltaohjelmien leikkejä ja musiikkia. Rippikoulun leirijaksolla etsimme myös yhteistä hiljaisuutta, käytämme rukoushelmiä. Turvallisessa yhdessäolossa ja hiljaisuudessa on mahdollista kohdata itsenä, kaverinsa ja Jumala. Rippikoulun voi myös käydä päiväriparina.

Rippikoulutapaamiset ovat pakollisia. Merkkaa kalenteriin ja tule mukaan. Aikatauluihin tulee vielä tarkennuksia ja lisäyksiä.

3.11. klo 10.00 Avausmessu kirkossa (Ilmoittautuminen alkaa)

24.-26.1. Räfsö I starttiviikonloppu

7.-9.2. Räfsö II starttiviikonloppu

Räfsö I leiri: 4.-9.6., konfirmaatio 14.6. klo 10.00 Siuntion kirkossa

Räfsö II leiri: 6.-11.7., konfirmaatio 12.7. klo 10.00 Siuntion kirkossa

Kaikissa ripariin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Kirsi-pappiin.