Rippikoulu

Siuntion suomalaisen seurakunnan rippikouluun ilmoittutuminen kaudelle 2021 on päättynyt.

Rippikouluprojektiin pääset ilmoittautumaan TÄÄLTÄ.

Mikä rippikoulu?

Rippikoulua käydään noin puolen vuoden ajan alkaen syksyn yhteisestä messusta ja huipentuen kesän konfirmaatioon. Rippikoulu perustuu Jeesuksen kehotukseen ”Kastakaa ja opettakaa!” (Matt. 28:18-20). Rippikoululeirin päivään sisältyy opetusta, ryhmätöitä, vapaa-aikaa ja iltaohjelmien leikkejä, sketsejä ja musiikkia. Hiljennymme myös yhdessä. Turvallisessa yhdessäolossa ja hiljaisuudessa on mahdollista kohdata itsenä, kaverinsa ja Jumala. Rippikoulun voi myös käydä päiväriparina.

Nuoret kädet ilmassa auringonlaskussa

Siuntion rippikoulut 2021

Rippikoulun avausmessu pidettiin Siuntion kirkossa 15.11. klo 10.00. Jos et päässyt tähän tilaisuuteen, tulee sinun korvata käyntisi jollain omavalintaisella kirkkokäynnillä. Tällä hetkellä voit korvata kirkkokäynnin virtuaalijumalanpalveluksella, joita pääset seuraamaan kotisivujemme etusivulta facebook-ruudun kautta. Katsoessasi jumalanpalvelusta, kirjaa riparivihkon ensimmäiselle sivulle kysytys asiat. Jos sinulla ei ole riparivihkoa, lähetä Kirsille viestiä, niin lähetetään se sinulle postitse.

Huomio, että rippikoulun aikatauluun on tullut pandemiatilanteen takia muutoksia. Täältä kotivivuilta löydät ajantasaisen aikataulun.

Rippikoulun suoritusvaihtoehdot:

Räfsö I leiri:  Kesäleiri Räfsön saaressa 13.-18.7., konfirmaatio su 25.7. klo 10.00 Siuntion kirkossa

Räfsö II leiri:  Kesäleiri Räfsön saaressa 27.7.-1.8., konfirmaatio su 8.8. klo 10.00 Siuntion kirkossa

Iltarippikoulu: Aikataulusta sovitaan sen mukaan, kun tiedämme ilmoittautuneiden määrän tähän ryhmään.

Kevään aikataulut:

Riparipäivä 29.5. Räfsö 1 klo 12.00-14.00 Siuntion kirkolla (messu- ja ehtoollisopetus).

Riparipäivä 29.5. Räfsö 2 klo 14.00-16.00 Siuntion kirkolla (messu- ja ehtoollisopetus).

Riparimessu 23.5. klo 10.00 Siuntiosta (live stream seurakunnan Facebook-sivuilla)

Kesän leirijao:ks

Räfsö 1: 13-18.7. Konfirmaatio 25.7.2021 klo 10.00 Siuntion kirkossa

Räfsö 2: 27.7.-1.8. Konfirmaatio 8.8.2021 klo 10.00 Siuntion kirkossa

Vanhempain tapaamiset:

26.5. klo 18.00 etäyhteydellä (linkki tapaamiseen lähetetään sähköpostitse)

Kaikissa ripariin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Miika-pappiin.