Rippikoulu

Siuntion suomalaisen seurakunnan rippikouluun ilmoittutuminen kaudelle 2021 on päättynyt.

Rippikouluprojektiin pääset ilmoittautumaan TÄÄLTÄ.

Nuoret kädet ilmassa auringonlaskussa

Rippikoulua käydään noin puolen vuoden ajan alkaen syksyn yhteisestä messusta ja huipentuen kesän konfirmaatioon. Rippikoulu perustuu Jeesuksen kehotukseen ”Kastakaa ja opettakaa!” (Matt. 28:18-20). Rippikoululeirin päivään sisältyy opetusta, ryhmätöitä, vapaa-aikaa ja iltaohjelmien leikkejä, sketsejä ja musiikkia. Hiljennymme myös yhdessä. Turvallisessa yhdessäolossa ja hiljaisuudessa on mahdollista kohdata itsenä, kaverinsa ja Jumala. Rippikoulun voi myös käydä päiväriparina.

Siuntion rippikoulut 2021

Rippikoulun avausmessu pidettiin Siuntion kirkossa 15.11. klo 10.00. Jos et päässyt tähän tilaisuuteen, tulee sinun korvata käyntisi jollain omavalintaisella kirkkokäynnillä. Tällä hetkellä voit korvata kirkkokäynnin virtuaalijumalanpalveluksella, joita pääset seuraamaan kotisivujemme etusivulta facebook-ruudun kautta. Katsoessasi jumalanpalvelusta, kirjaa riparivihkon ensimmäiselle sivulle kysytys asiat. Jos sinulla ei ole riparivihkoa, lähetä Kirsille viestiä, niin lähetetään se sinulle postitse.

Huomio, että rippikoulun aikatauluun on tullut pandemiatilanteen takia muutoksia. Täältä kotivivuilta löydät ajantasaisen aikataulun.

Rippikoulun suoritusvaihtoehdot:

Räfsö I leiri:  Kesäleiri Räfsön saaressa 13.-18.7., konfirmaatio su 25.7. klo 10.00 Siuntion kirkossa

Räfsö II leiri:  Kesäleiri Räfsön saaressa 27.7.-1.8., konfirmaatio su 8.8. klo 10.00 Siuntion kirkossa

Iltarippikoulu: Aikataulusta sovitaan sen mukaan, kun tiedämme ilmoittautuneiden määrän tähän ryhmään.

Kevään aikataulut:

Kokoontumisrajoitukset jatkuvat helmikuun ajan. Järjestämme riparimiitit 9.2. ja 16.2. etäkokouksena Teamsin kautta. Tänne sivuille ilmestyy lähempänä tapahtumaa avoin Teamskokous -linkki, jonka kautta pääset osallistumaan tapaamiseen. Kirjautessasi kokoukseen, sinulta kysytään nimeä. Kirjoita kenttään sekä etu- että sukunimesi. Näin meidän on helppo katsoa, ketkä kaikki ovat saapuneet paikalle. Rippikoululaiset, jotka suorittavat leiriosuutensa muualla, voivat valita, kumman leirin kokoukseen haluavat osallistua. Tarvitset kokoukseen tyhjän A4 -paperiarkin ja kynän. Värikynistä voi olla myös itsellesi iloa.

Huomaathan, että etäkokouksessa pätevät samanlaiset käyttäytymissäännöt kuin muuallakin. Ketään ei kiusata ja toisten mielipiteitä kunnioitetaan. Vihapuhetta emme salli. Jos ohjaajat havaitsevat häiriökäyttäytymistä, voimme tarvittaessa poistaa osallistujan kokouksesta.

Riparimiitti on joututtu perumaan 16.2. sairastumisten vuoksi. Siirräämme tapaamisen kahden viikon päähän, 2.3.

Riparimiitti II: ti 2.3.2021 Teamskokouksena

Räfsö 1 klo 17-18.30

Microsoft Teams -kokous

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

Liity kokoukseen napsauttamalla tätäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Räfsö 2 klo 18.30-20.00

Microsoft Teams -kokous

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

Liity kokoukseen napsauttamalla tätäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Riparimessu 14.3. klo 10.00 Siuntion kirkossa

Ripariviikonloppu 10-11.4. klo 10.00 Siuntion kirkolla ja seurakuntatalolla (Heille, jotka osallistuvat Siuntion seurakunnan kesäleirille)

Riparimessu 11.4. klo 10.00 Siuntion kirkossa

Riparimessu 23.5. klo 10.00 Siuntion kirkossa

Kesän leirijakso:

Räfsö 1: 13-18.7. Konfirmaatio 25.7.2021 klo 10.00 Siuntion kirkossa

Räfsö 2: 27.7.-1.8. Konfirmaatio 8.8.2021 klo 10.00 Siuntion kirkossa

Vanhempain tapaamiset:

26.5. klo 19.00 Capellassa

Kaikissa ripariin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Kirsi-pappiin.