Rippikoulu

Siuntion suomalaisen seurakunnan rippikouluihin ilmoittautuminen on avautunut 1.10.2021 ja on parhaillaan käynnissä. Ilmoittautumaan pääset TÄSTÄ linkistä

Mikä rippikoulu?

Rippikoulua käydään noin puolen vuoden ajan alkaen syksyn yhteisestä messusta ja huipentuen kesän konfirmaatioon. Rippikoulu perustuu Jeesuksen kehotukseen ”Kastakaa ja opettakaa!” (Matt. 28:18-20). Rippikoululeirin päivään sisältyy opetusta, ryhmätöitä, vapaa-aikaa ja iltaohjelmien leikkejä, sketsejä ja musiikkia. Hiljennymme myös yhdessä. Turvallisessa yhdessäolossa ja hiljaisuudessa on mahdollista kohdata itsenä, kaverinsa ja Jumala. Rippikoulun voi myös käydä päiväriparina.

Nuoret kädet ilmassa auringonlaskussa

Siuntion rippikoulut 2022

Ilmoittautuminen vuoden 2022 rippikouluihin on avautunut 1.10.2021. Tällä sivuilla pääset tutkimaan rippikoulun suoritusvaihtoehtoja ja aikatauluja.

Rippikoulun suoritusvaihtoehdot:

Räfsö I leiri:  Kesäleiri Räfsön saaressa 27.6.-3.7.2022, konfirmaatio su 3.7.2022. klo 10.00 Siuntion kirkossa

Räfsö II leiri:  Kesäleiri Räfsön saaressa 11.-17.7.2022., konfirmaatio su 17.7. klo 10.00 Siuntion kirkossa

Iltarippikoulu: Aikataulusta sovitaan sen mukaan, kun tiedämme ilmoittautuneiden määrän tähän ryhmään.

Muualla suorittavat: Mikäli suoritat rippikoulusi muualla kuin Siuntiossa, ilmoittaudu muualla suorittavien ryhmään (omaan seurakuntaan tutustuminen)

Rippikoulun aloitusmessu:

Siuntion kirkossa su 12.12.2021: tämä messu kuuluu kaikkien vuonna 2022 rippikoulunsa suorittavien ohjelmaan.

Starttiviikonloput:

Räfsö I: Viikonloppuleiri Enä-Sepän leirikeskuksessa 7.-9.1.2022

Räfsö II: Viikonloppuleiri Enä-Sepän leirikeskuksessa 28.-30.1.2022

Kaikissa ripariin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Miika-pappiin.

Ruotsinkielinen rippikoulu

Oletko saanut kutsun suomenkieliseen rippikouluun vaikka äidinkielesi on ruotsi? Vai etkö ole saanut lainkaan kutsua ruotsinkieliseen rippikouluun? Pahoittelemme asiaa!

Yleensä kuulut äidinkielesi mukaan joko suomenkieliseen tai ruotsinkieliseen seurakuntaan, mutta joskus kirjauksissa on sattunut virheitä. Otathan viipymättä yhteyttä seurakuntaan, mikäli olet saanut väärän kielisen rippikoulumateriaalin tai jos materiaali on jäänyt kokonaan saamatta!