Avoimet työpaikat

Täältä löydät avoimet työpaikat Siuntion suomalaisessa seurakunnassa ja Siuntion seurakuntayhtymässä.

Seurakuntamestari-suntio

Siuntion seurakuntayhtymässä on haettavana seurakuntamestari-suntion virka.

Seurakuntamestari - suntion tehtävänä on huolehtia muun muassa järjestettävistä jumalanpalveluksista, kirkollisista toimituksista ja tilaisuuksista. Tehtäviin kuuluu tilojen ja tilaisuuksien valmistelua, järjestyksenpitoa, siivousta, kiinteistönhoitoa ja osallistuminen hautaustoimen tehtäviin kuten hautapaikkojen näyttämiseen ja hautaan laskuun. Lisäksi hänen tehtäviinsä kuuluu hoitaa yhteistyössä seurakuntamestari haudankaivaja/puutarhuri/talonmiehen kuuluvia tehtäviä, toimia sijaisena sekä hautausmaan kausityöntekijöiden esimiehenä tämän vapaapäivien ja vuosilomien aikana. Työhön kuuluu ilta ja viikonlopputyötä.

Arvostamme kokemusta alan työtavoista ja menetelmistä, oma-aloitteisuutta, ammatillista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävä edellyttää yleisimpien atk-ohjelmien hallintaa. Viranhoidossa tarvitaan molempia kotimaisia kieliä.

Eduksi voidaan katsoa suntion ammattitutkinto ja käytännön ammattitehtävissä hankittu kokemus. Odotamme sitoutumista seurakunnan arvomaailmaan.

Tehtävään valittavan henkilön tulee olla ev-lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan kuuluu kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus on KirVESTES:in mukaan vaativuusryhmässä 403 (peruspalkka 2.135,97 euroa), lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista palkanosaa osaamisen ja työkokemuksen perusteella. Valittavan tulee ennen työsuhteen vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta.

Hakemukset lähetetään sähköpostitse 12.11.2020 klo 16 mennessä ingeborg.malm@evl.fi, aihekenttään teksti ”Hakemus Suntion virkaan”.

Haastatteluun kutsuttaville järjestetään työhaastattelu 17.11.2020. Virka tulee ottaa vastaan sovittuna ajankohtana.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Ingeborg Malm, 040 535 3600. Tietoja Siuntiosta:  www.siuntio.fi ja seurakunnista:  www.siuntionseurakunta.fi ja www.sjundeaforsamling.fi.