Ruoan kotiintoimitusta Siuntiossa ja diakoniatiimin asiointiapu

Diakonia-avustajaksi rekisteröityneet vapaaehtoiset toimittavat asiointiapua koronaviruksen riskiryhmiin kuuluville, karanteenissa oleville sekä sairastuneille, jotka eivät voi poistua kodistaan. Seurakunnan diakoniatyön puoleen voi kääntyä, kun kaupalliset toimijoiden palveluita ei ole saatavilla tai ne ovat liian kalliitta tai hankalia. Vapaaehtoiset diakonia-avustajat tekevät ostoksia ruokakaupassa, apteekissa tai toimittavat muita asioita, joita nyt ei pysty suorittamaan.

HUOM!
K-CITYMARKET Kirkkonummi toimittaa ruokaa 02490 ja 02580 postinumeroalueelle ja K-CITYMARKET Nummella 02570 postinumeroalueelle.
K-CITYMARKETeissa on myös kauppakassien noutopalvelu.
K-RUOKA VERKKORUOKAKAUPPA

PRISMA-myymälöissä on kauppakassien noutopalvelu. Toimitusta ei ole Siuntioon.
S-RYHMÄN VERKKORUOKAKAUPPA

Muita Siuntioon ruokaa toimittavia kaupallisia toimijoita:
Ruokaboksi, Kauppahalli 24, Sannan ruokakassi

Jos sinulla on muita kuin Covid-19 pandemiasta johtuvia syitä miksi et pysty itse suoriutumaan kauppakäynneistä,
olethan yhteydessä Siuntion kunnan kotihoitoon.

Diakoniatiimille osoitetut asiointipyynnöt käsitellään keskiviikkoisin klo 14.00 jälkeen.
HUOM! palvelu ei ole käytössä kesäkuukausina (kesä-elokuu)

Diakoni Juhana Malme (Lomalla ja rippikouluissa 28.5.-8.8.2021)