Aikuisille

Aikuisten toiminta seurakunnassa perustuu erilaisiin piireihin, kerhoihin ja vapaaehtoisuuteen. Tule mukaan kehittämään toimintaa siuntiolaisten näköiseksi! Ota yhteyttä kirkkoherra Mirja Miettiseen!

Siuntion 7 ihmettä

Tule mukaan sunnuntairetkille kello 12-15 tutustumaan kotiseutusi hienoihin luontokohteisiin! Lisätietoja

Taiteen valoa koteihin

Sinä siuntiolainen, joka tunnet itsesi joskus yksinäiseksi! Marraskuussa 2.-6. päivä tuomme taiteen valoa kotiisi. Voit halutessasi tilata ilmaisen musiikki-, runo-, satu- tai kuvataidehetken omaan kotiisi. Esimerkiksi, jos sinulla on kotona piano, voit pyytää kotiisi hetken toivomaasi pianomusiikkia, jota esittää kanttori Pami Karvonen. Lisätietoja kanttori Pami Karvoselta pami.karvonen@evl.fi syyskuun aikana.

Aikuiset kulkevat pellolla käsistä pitäen