Päiväkerho

Siuntion suomalainen seurakunta järjestää päiväkerhoa, joka kokoontuu kahdesti viikossa 2h 30min kerrallaan. Kerhoa pidetään Lugnetissa, Siuntion kirkonkylässä. Päiväkerhossa lapsi osallistuu kirkon varhaiskasvatukseen, seuraten kirkkovuoden eri pyhiä tutustuen kristilliseen perinteeseen. Kerhopäivään kuuluu laulua, loruja, askartelua, liikuntaa, satuja, kertomuksia, leikkiä, retkiä ja paljon muuta.

Syksy 2022

Seurakunnan päiväkerhoon haku on 4.4-22.5.2022. Päiväkerhopaikkaa voi hakea 2-5 vuotiaalle lapselle. Päiväkerhopaikat täytetään ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan. Kaksivuotiaana hakevan on täytettävä kaksi vuotta haun alkaessa eli 4.4.22 mennessä. Päiväkerho toimii kaksi kertaa viikossa aamupäivisin Lugnetin kerhotiloissa Siuntion kirkonkylällä. Kerhopäivät ovat keskiviikko ja perjantai klo 9.00 - 11.30.

Päiväkerhohaku on päättynyt, varapaikalle voit vielä ilmoittautua.

Ilmoittaudu tästä!

Lisätietoja antavat lastenohjaajat Monika ja Taru.

Tervetuloa legoilla toivotettuna.