Päiväkerhot

Siuntion suomalainen seurakunta järjestää päiväkerhoa, joka kokoontuu kahdesti viikossa 2h 30min kerrallaan. Kerhoa pidetään Lugnetissa, Siuntion kirkonkylässä. Päiväkerhossa lapsi osallistuu kirkon varhaiskasvatukseen, seuraten kirkkovuoden eri pyhiä tutustuen kristilliseen perinteeseen. Kerhopäivään kuuluu laulua, loruja, askartelua, liikuntaa, satuja, kertomuksia, leikkiä, retkiä ja paljon muuta.

Lisätietoja antavat lastenohjaajat Monika ja Taru.

Ilmoittautuminen syksylle 2021

Seurakunnan syksyllä alkaviin päviäkerhoihin on haku 6.4-16.5.2021

Päiväkerhopaikkaa voi hakea 2-5 vuotiaalle lapselle. Päiväkerhopaikat täytetään ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan. Kaksivuotiaana aloittavan on täytettävä kaksi vuotta 30.8.21 mennessä.

Päiväkerho toimii kaksi kertaa viikossa aamupäivisin Lugnetin kerhotiloissa Siuntion kirkonkylällä. Kerhopäivät olisivat keskiviikko ja perjantai klo 9.00-11.30.

Päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta alle kouluikäisille lapsille. Päiväkerhossa seuraamme kirkkovuoden eri pyhiä ja tutustumme kristilliseen perinteeseen. Päiväkerho on lapselle turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja oppia toimimaan yhdessä. Päiväkerhon toiminta on monipuolista ja lapsen kokonaiskehitystä tukevaa. Kerhopäivään kuuluu laulua, loruja, askartelua, liikuntaa, satuja, leikkiä, retkiä lähiluontoon ja paljon muuta.

Tervetuloa mukaan kerhoon!

Ilmoittaudu mukaan tästä