Päiväkerho

Siuntion suomalaisessa seurakunnassa on päiväkerho, joka kokoontuu kahdesti viikossa 2h 30min kerrallaan. Kerhoa pidetään perjantaisin Lugnetissa Siuntion kirkonkylässä ja keskiviikkoisin Postillassa Siuntion asemalla. Päiväkerhossa lapsi osallistuu kirkon varhaiskasvatukseen, seuraten kirkkovuoden eri pyhiä ja tutustuen kristilliseen perinteeseen. Kerhopäivään kuuluu laulua, loruja, askartelua, liikuntaa, satuja, kertomuksia, leikkiä, retkiä ja paljon muuta.

Syksy 2024

Syksyn päiväkerhoon haku on alkanut 2.4.2024.

Päiväkerhopaikkaa voi hakea 2-5 vuotiaalle lapselle. Päiväkerhopaikat täytetään ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan. Kaksivuotiaana hakevan on täytettävä kaksi vuotta haun alkaessa eli 2.4.2024 mennessä. Päiväkerho toimii kaksi kertaa viikossa aamupäivisin keskiviikkoisin Postillan kerhotiloissa Siuntion asemalla ja perjantaisin Lugnetin kerhotiloissa Siuntion kirkonkylällä. Kerhopäivät ovat keskiviikko ja perjantai kello 9.00 - 11.30.

Lisätietoja antavat lastenohjaaja ja perhetyöntekijä.

Mukaan mahtuu vielä! Tämä linkki vie sinut ilmoittautumislomakkeelle.

Tämä linkki vie sinut Lugnetin infoon ja yhteystietoihin.

Tämä linkki vie sinut Postillan infoon ja yhteystietoihin.

kuvassa leikkitraktoreita, hiekkalapioita, lasten leikkipaikka