Sateenkaaritoiminta Siuntion suomalaisessa seurakunnassa

Jokaisen ihmisen tulee tuntea olonsa tervetulleeksi riippumatta seksuaalisesta suuntautuneisuudesta tai sukupuoli-identiteetistä.

Siuntion suomalaisen seurakunnan toiminta on avointa kaikille. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvat ihmiset ovat tervetulleita osallistumaan ja toimimaan seurakunnissa yhdenvertaisesti kaikkien muiden kanssa.

Meillä on seurakuntalaisina ja työntekijöinä ihmisiä, joille sateenkaariasiat ovat omakohtaisia tai muuten tärkeitä. Siuntion suomalainen seurakunta haluaa toiminnassaan edelleen vahvistaa ja edistää sateenkaariväen yhdenvertaisuutta. Älä epäröi olla yhteydessä seurakunnan työntekijöihin kysymystesi kanssa!

"Minä olen se, joka olen"    2. Moos. 3:14

Sateenkaariryhmä Malkus

Siuntion seurakuntien ja Lohjan seurakunnan yhteinen hengellinen sateenkaariryhmä Malkus aloitti toimintansa elokuussa. Ryhmä on kaksikielinen ja kokoontuu kerran kuukaudessa vuoroin Lohjalla ja vuoroin Siuntiossa. Tarkoituksena on luoda turvallinen ympäristö juuri sinulle tulla keskustelemaan, pohtimaan ja kahvittelemaan juuri sellaisena kuin olet.

Ryhmä on kaksikielinen.

Kevään 2022 aikataulut

• 13.2. klo 15 Capella, Siuntio
  • 13.3. klo 15 Papinniityn kerhotila, Kirkkonummi