Tilojen vuokraus

Siuntion seurakuntayhtymä omistaa kaikki seurakuntien käytössä olevat tilat ja vastaa niiden vuokraamisesta. Voit varata tilan omaan käyttöösi seurakuntatoimistosta. Avain lunastetaan seurakuntatoimistosta toimiston aukioloaikoina ja palautetaan erikseen sovittavalla tavalla.

Vuokrattavat tilat

Voit vuokrata käyttöösi Siuntion Pyhän Pietarin kirkon, Capellan salin, Postillan, Kyläpaikan tai Seurakuntakodin salin. Voit tutustua tarkemmin tiloihin alla olevasta linkkilistauksesta.

Vuokraajalle

Suurten tilaisuuksien yhteydessä, jolloin pysäköintipaikalle voidaan odottaa paljon liikennettä, tulee vuokraajan järjestää turvalliset liikennejärjestelyt, liikenteenohjaus, mahdollisesti tarvittavat viranomaisluvat sekä mahdollisten liikennemerkkien vuokraukset. Liikenneturvallisuusjärjestelyistä tulee talouspäällikölle toimittaa turvallisuussuunnitelma viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.

Tilan vuokraaja voi peruuttaa tilavarauksen 14 vuorokautta ennen tilaisuutta ilmoittamalla peruuntumisesta sähköpostitse osoitteeseen siuntion.seurakuntayhtyma@evl.fi.

Huomioitavaa

Siuntion Pyhän Pietarin kirkko sekä seurakuntakodin ja Capellan salit esineistöineen ovat jumalanpalvelustiloiksi pyhitettyjä tiloja. Tilojen käytön on oltava seurakunnan työtä ja kristillisiä arvoja kunnioittavaa.

Siuntion seurakuntayhtymä luovuttaa tiloja ulkopuolisten käyttöön vain silloin, kun se ei tarvitse tiloja omaan tai Siuntion seurakuntien toimintaan.

Tilojen luovutuksesta ulkopuolisille ei saa olla haittaa seurakuntayhtymälle/Siuntion seurakunnille tai seurakunnan työntekijöille ja seurakuntalaisille.

Seurakuntayhtymä pitää tilojen käyttövuoroista ajantasaista kalenteria sekä avainten luovutuksista ja palautuksista päiväkirjaa.