Info ja asiointi

Näiltä sivuilta löydät seurakunnan uutisia ja vastauksia käytännön kysymyksiin. Kirkkoherranviraston henkilökunta auttaa sinua kysymyksissäsi.

Kirkkoherranvirasto

Kirkkoherranvirasto palvelee kaikissa toimitus- ja tilavarauksiin liittyvissä asioissa kuin myös jäsenyyttä koskevissa asioissaa ja virkatodistustilauksissa.

Kirkkoherranvirasto on avoinna ma-to klo 9-12. Tällöin puhelinvaihdekin on auki: 09 2525 1125

Taloustoimisto

Siuntion seurakuntayhtymän taloustoimistossa hoidetaan seurakuntien ja seurakuntayhtymän talous- henkilöstö- ja tietohallintoon liittyvät asiat sekä kiinteistö- että hautaustoimeen liittyvät hallinnolliset tehtävät kuten hautainhoitosopimukset.

Taloustoimiston kanslisti
Hallinto- ja talouspalvelut Hautauspalvelut Kiinteistöpalvelut
Talouspäällikkö
Hallinto- ja talouspalvelut Hautauspalvelut Henkilöstöpalvelut Kiinteistöpalvelut Yhtymän johto