Info ja asiointi

Näiltä sivuilta löydät seurakunnan uutisia ja vastauksia käytännön kysymyksiin. Kirkkoherranviraston henkilökunta auttaa sinua kysymyksissäsi.

Kirkkoherranvirasto

Kirkkoherranvirasto palvelee kaikissa toimitus- ja tilavarauksiin liittyvissä asioissa kuin myös virkatodistus-, sukuselvitys- ja sukututkimusasioissa.
Itsenäistä sukututkimusta varten pyydämme varaamaan ajan etukäteen.

Kirkkoherranvirasto sijaitsee seurakuntakodin yhteydessä kirkon vieressä osoitteessa Kalansinkuja 5, 02570 Siuntio.

Virasto on avoinna ma-to klo 9-12. Tällöin puhelinvaihdekin on auki: 09 2525 1125

Taloustoimisto

Siuntion seurakuntayhtymän taloustoimistossa hoidetaan seurakuntien ja seurakuntayhtymän talous- henkilöstö- kiinteistötoimen- ja tietohallintoon liittyvät asiat.

Siellä hoidetaan myös hautaustoimeen liittyvät hallinnolliset tehtävät kuten hautainhoitosopimukset. Taloustoimiston asioita koskeviin kysymyksiin vastaa talouspäällikkö Ingeborg Malm.

Siuntion seurakuntayhtymän taloustoimisto
Aukioloajat: ma - to 9.00 – 12.00.
Osoite: Kalansinkuja 5, 02570 Siuntio kk.
Faxi: 09 813 4643