Perheneuvonta

Apua parisuhteen ja perheen haasteisiin

Huom! Koronavirustilanteen vuoksi perheasiain neuvottelukeskus palvelee toistaiseksi etänä.

Länsi-Uudenmaan seurakuntien Perheasiain neuvottelukeskuksen tehtävänä on tukea ja auttaa parisuhteen ja perheen haasteissa, sekä elämän kriisitilanteissa. Auttaminen tapahtuu sielunhoidon ja terapeuttisen keskustelun avulla.

Asiakkaat voivat tulla joko yksin, parina tai perheenä. Perheasiain neuvottelukeskuksessa suoritetaan myös perheasiain sovittelua ja parisuhdeterapiaa.

Perheasiain neuvottelukeskus antaa myös työnohjausta ja koulutusta perheiden kanssa tekemisiin joutuvien ammattiryhmien työntekijöille.

Perheneuvojilla on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Asiakkaaksi voi hakeutua vaikka ei kuuluisi evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Palvelut ovat maksuttomia.

Perheasiain neuvottelukeskuksessa toimii neljä perheneuvojaa. Ajanvarauksesta huolehtii vastaanottosihteeri.

Ajanvaraus

Keskusteluajan varaaminen Perheasiain neuvottelukeskukseen tapahtuu puhelimitse. Vastaanottosihteeri haastattelee apua hakevat alustavasti.

Ajanvaraus (p. 019 328 4260) palvelee maanantaina, tiistaina, torstaina ja perjantaina klo 9-11, sekä keskiviikkona klo 12-14.

Vastaanotto ajan saaneille asiakkaille on Lohjalla, Sepänkatu 3-5 Lt 1, 1. krs (käyntiosoite).

Postiosoite on Kauppakatu 4b Lt 1, 08100 Lohja.