Virkatodistus, sukuselvitys ja sukututkimus

Huomioithan! Virkatodistukset, sukuselvitykset ja sukututkimus, on siirtynyt 1.10.2020 alkaen Espoon seurakuntayhtymän ylläpitämälle Espoon aluekeskusrekisterille. Siuntion suomalaisessa seurakunnassa ei enää hoideta virkatodistuksia, sukuselvityksiä tai sukututkimuksia.

Voit tilata virkatodistuksia, sukuselvityksiä ja sukututkimuksia sähköisellä lomakkeella tai ottamalla yhteyttä Espoon aluekeskusrekisteriin, joka palvelee Siuntion suomalaista seurakuntaa, sekä Sjundeå svenska församlingia, Espoon seurakuntia, Grankulla svenska församlingia, Kauniasten suomalaista seurakuntaa, Lohjan seurakuntaa (Lohja, Karjalohja, Nummi, Pusula ja Sammatti), Karkkilan seurakuntaa ja Vihdin seurakuntaa.

Virkatodistuksen tilaaminen

Yksityisasiakas

Tilauksen voi tehdä:

Organisaatioasiakas

Tilauksen voit tehdä

Toimitusaika

Tällä hetkellä toimitusaika on noin 10 viikkoa johtuen aluekeskusrekisterin ruuhkautumisesta. Pahoittelemme asiaa.

Lue myös kirkkohallituksen tiedote sukuselvityksestä perunkirjoitusta varten.

Espoon aluekeskusrekisteri

Avoinna: ma-ti klo 9-15, ke-to klo 9-12, pe suljettu