Virkatodistus, sukuselvitys ja sukututkimus

Huomioithan! Virkatodistukset, sukuselvitykset ja sukututkimus, on siirtynyt 1.10.2020 alkaen Espoon seurakuntayhtymän ylläpitämälle Espoon aluekeskusrekisterille. Siuntion suomalaisessa seurakunnassa ei enää hoideta virkatodistuksia, sukuselvityksiä tai sukututkimuksia.

Voit tilata virkatodistuksia, sukuselvityksiä ja sukututkimuksia ottamalla yhteyttä Espoon aluekeskusrekisteriin, joka palvelee Siuntion suomalaista seurakuntaa, sekä Sjundeå svenska församlingia, Espoon seurakuntia, Grankulla svenska församlingia, Kauniasten suomalaista seurakuntaa, Lohjan seurakuntaa (Lohja, Karjalohja, Nummi, Pusula ja Sammatti) ja Karkkilan seurakuntaa.

Tilaaminen

Tilauksen voit tehdä

Toimitusaika

Tällä hetkellä toimitusaika on noin 10 viikkoa johtuen aluekeskusrekisterin ruuhkautumisesta. Pahoittelemme asiaa.

Lue myös kirkkohallituksen tiedote sukuselvityksestä perunkirjoitusta varten.

Espoon aluekeskusrekisteri

Avoinna: ma-ti klo 9-15, ke-to klo 9-12, pe suljettu