Siuntion seurakunnan asiointiapu.

Diakonia-avustajaksi rekisteröityneet vapaaehtoiset toimittavat asiointiapua koronaviruksen riskiryhmiin kuuluville, karanteenissa oleville sekä sairastuneille, jotka eivät voi poistua kodistaan. Seurakunnan diakoniatyön puoleen voi kääntyä, kun kaupalliset toimijat tai sukulaiset eivät pysty auttamaan. Vapaaehtoiset diakonia-avustajat tekevät ostoksia ruokakaupassa, apteekissa tai toimittavat muita asioita, joita nyt ei pysty suorittamaan.

Jos sinulla on muita syitä miksi et pysty itse suoriutumaan kauppakäynneistä, olethan yhteydessä Siuntion kunnan kotihoitoon.

HUOM!
Riskiryhmiin kuuluvien ikäihmisten rajoituksia on höllennetty kesällä ja kaupassa saa käydä. Kaupassa, apteekissa tai terveyskeskuksessa on huolehdittava käsihygieniasta ja pidettävä vähintään 1–2 metrin turvaväli. Myös ruuhka-aikoja kannattaa välttää. Siuntion S-Marketissa on riskiryhmiin kuuluville oma asiointiaika aamulla. Kaupassa on myös käsienpesupaikka, käsidesiä sekä ostoskärryjen ja korien omatoiminen desifiointimahdollisuus.

Asiointipyynnöt käsitellään keskiviikkoisin klo 14.00 jälkeen.

TILAA APUA TÄSTÄ

Apua voi pyytää saman linkin kautta mihin tahansa haastavaan tilanteeseen.

TUE PULAAN JOUTUNEITA SIUNTIOLAISIA
OSALLISTU PAIKALLISKERÄYKSEEN

Lisätietoja:
Diakoni Juhana Malme

A post shared by Siuntion suom. seurakunta (@siuntionseurakunta) on

Surullinen henkilö.
Älä jää yksin. Tule tapaamaan diakonia.