Apua ja tukea

Uusi KYLÄPAIKKA ja LÄHETYSKIRPPIS on avattu Pikku-Postillassa

Diakoniatyön tehtävä on lieventää ihmisen henkistä ja aineellista ahdinkoa. Kun tulee vastaan tilanteita, joista haluaa keskustella toisen ihmisen kanssa, on seurakunnan diakonityöntekijä tai pappi mahdollinen keskustelukumppani. Heidän kanssaan voi pohtia elämässä ajankohtaisia kysymyksiä. Diakoniatyön piirissä toimii erilaisia vertaistukiryhmiä, kuten sururyhmä, mielenterveysryhmä ja rukouspiiri. Seurakunnalla on myös mahdollisuus antaa pientä taloudellista apua tai etsiä tahoja, joista sellaista voi löytää.

• Rukouspiiri kokoontuu joka toinen torstai klo 18 Capellassa, alkaen 19 tammikuuta.
  • Kaksikielinen Mielenterveysryhmä kokoontuu Capellassa aina kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 12.30, alkaen 10 tammikuuta.
  • Sururyhmä, tiedustelut Ismo Turunen