Ehtoollismaljoja, joissa öylättiä

Jumalanpalveluselämä

Siuntiossa vietetään monenlaisia messuja yhdessä. Toivottavasti löydät itsellesi sopivan ja tulet mukaan. Messussa jaetaan ehtoollinen, jota et mistään muualta saa. Jumalanpalvelus Pyhän Pietarin kirkossa pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 10.

Huom! Koronavirustilanteen vuoksi tammikuun jumalanpalvelukset livestreamataan sunnuntaisin Pyhän Pietarin kirkosta Facebookin välityksellä. Tästä pääset Siuntion suomalaisen seurakunnan Facebookiin!

Talvi 2021 Pyhän Pietarin kirkossa

• 17.1. jumalanpalvelus klo 10, striimataan Facebookissa
  • 24.1. jumalanpalvelus klo 10, striimataan Facebookissa
  • 31.1. jumalanpalvelus klo 10, striimataan Facebookissa
  • 7.2. Koko perheen Kynttilänpäivän vaelluskirkko klo 16-19 välisenä aikana kirkon ympäristössä. Polku alkaa seurakuntakodin parkkipaikan kulmalta ja päättyy Kellotapulille, jossa tarjolla kuumaa mehua.
  • 14.2. Messu klo 10
  • 21.2. Messu virtaa, vieraana siuntiolaisia pohtimassa omaa suhdettaan Jumalaan
  • 28.2. Messu klo 10

A post shared by Siuntion suom. seurakunta (@siuntionseurakunta) on