Capella

Flemingintie 2 , 02580 Siuntio

Tila on avoinna tilaisuuksissa ja tapahtumissa sekä sopimuksen mukaan.

Capellan fasadi

Yleistä

Capella on Siuntion seurakuntien uusin toimitila, joka on vihitty käyttöön vuonna 2002. Itse rakennus on valmistunut 1982. Capella hankittiin ja remontoitiin seurakunnan käyttöön Tor Perklénin testamentin turvin. Capella sijaitsee Siuntion asemalla Siuntion S-markettia vastapäätä. Rakennuksen edessä Inva-parkkipaikkoja. Capellan kirkkosaliin mahtuu 80 henkeä.

Capellassa on Pauno Pohjalaisen veistos ”Elämän puu”. Tilassa on monenlaista toimintaa ja sitä voi varata myös esimerkiksi perhejuhliin. Capellan sisäpihalle on remontoitu seurakuntien puutarha. Tila on vihitty kirkoksi. Capellassa sijaitsee myös pieni kokoushuone, joka on nimetty Tuurinkammariksi Tor Perklénin mukaan.

Välineistö

• Flyygeli
  • Äänentoistojärjestelmä
  • Ruokapöytiä ja tuoleja
  • Laitoskeittiö

Vuokraus

Mitä kustannuksia tilan vuokraamisesta tulee? Lue tästä lisää!

Capellan sali

Capella keittiö

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Postilla

Kyläpaikka

Diakonian aamupala

Tarjolla aamupuuroa, kahvia ja voileipää sekä leppoisaa juttuseuraa. Vapaaehtoinen kahvimaksu.

Tiistaipiiri

Avoin keskusteluryhmä aikuisille sisältää kahvihetken, vapaaehtoinen kahviraha