Seurakunnan kuulumisia

Tänne kokoamme seurakunnan ajankohtaisia asioita sinun luettavaksesi. Voit myös vinkata meille uutisjutun aiheen tai ilmoittautua kirjoittamaan meille jutun.

Voit olla yhteydessä kirkkoherra Mirja Harhaseen.

Diakonian virka

19.10.2018 14.49

Taivaallinen työpaikka

Siuntion suomalainen seurakunta sijaitsee Uudellamaalla. Seurakunnassa on jäseniä noin 2700. Seurakunta muodostaa yhtymän Sjundeå svenska församlingin kanssa. Tästä syystä ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

Seurakunnassamme on seitsemän työntekijää, mikä tarkoittaa sitä, että haemme työyhteisöömme ja seurakuntalaisten keskuuteen monipuolista ammattilaista.

Virka sisältää diakoniatyötä 50 %, jossa erityispainopiste on perhetyössä. Viran tehtäviin kuuluu myös nuoriso- ja rippikoulutyötä 30 % sekä vapaaehtoistyön ja kylän tapahtumien koordinointia sekä jumalanpalveluselämään osallistumista 20 %. Työ sisältää ilta-, viikonloppu- ja leirityötä.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta ja valmiutta innostua ja innostaa seurakuntalaisia toimimaan seurakunnassa. Yhteistyö julkisen puolen ja erilaisten järjestöjen kanssa on luonteva osa työtämme pienellä paikkakunnalla. Tästä syystä edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja. Monipuolinen tehtävänkuva vaatii sitoutumista työhön ja seurakuntaan.

Tarvitset Siuntiossa ajokortin ja oman auton.

Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu Suomen evankelisluterilaisen kirkon jäsen, joka on suorittanut kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) 1 §:n mukaisen tutkinnon. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen (vaativuusryhmä 503). Virka täytetään 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja voi kysyä kirkkoherra Mirja Harhaselta.

Hakemukset tulee lähettää 6.11.2018 klo 16 mennessä kirkkoherran sähköpostiin otsikolla Hakemus diakonianvirka.

Seurakuntaneuvosto haastattelee hakijoista enintään kolme 14.11.2018 klo 19 eteenpäin.

Kirkkoherran yhteystiedot:

https://seurakunta65.evlutkirkko.fi/yhteystiedot/-/contact/person/W83VEDMOVm

   
   
   
 

« Uutislistaukseen