Seurakunnan kuulumisia ja uutisia

Kaikki pääsivät ulos kirkosta

28.10.2021 19.30

Pakopeli Tasaus oli toteutettu yhdessä Suomen Lähetysseuran asiantuntijoiden kanssa. Aiheena oli kehitysyhteistyö ja ilmastonmuutos. Pelin tehtävissä tutustuttiin vesihuoltoon, ilmastovalintoihin, kielen merkitykseen sekä mikroyrittäjyyteen.

Järjestyksessään toinen pakopeli Siuntion kirkossa oli edellistä suoraviivaisempi ja onnistui edellistä paremmin. Myös tehtävien sisällöt olivat selkeämpiä ja noudattelivat pelin yhteistyökumppanin (Tasaus-keräyksen) teemoja.

Joukkueet suoriutuivat kaikki erinomaisesti, sillä jokainen joukkue suoritti tiensä ulos asti kirkosta. Pelin lopullinen tuotto on vielä laskematta, mutta arvio tuotosta on hieman yli 1000€.

Pakopelin toteutuksessa oli mukana vapaaehtoisia, joiden työpanos toteutuksessa oli ensiarvoisen tärkeää.

Seuraava pakopeli toteutettaneen keväällä Yhteisvastuu-keräyksen hyväksi.

TULOSTAULU