Seurakunnan kuulumisia ja uutisia

Tule meille töihin! Etsimme suntiota!

7.10.2021 20.08

Suntion tehtäviin kuuluu tilojen ja tilaisuuksien valmistelua, järjestyksenpitoa, siivousta, kiinteistönhoitoa, huolehtia tilojen turvallisuudesta sekä osallistuminen hautaustoimen tehtäviin kuten hautapaikkojen näyttämiseen ja hautaan laskuun.

Arvostamme kokemusta alan työtavoista ja menetelmistä, oma-aloitteisuutta, ammatillista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kummankin kotimaisen kielen taito (suomi ja ruotsi) vaaditaan.

Eduksi voidaan katsoa suntion ammattitutkinto ja käytännön ammattitehtävissä hankittu kokemus. Odotamme sitoutumista seurakunnan arvomaailmaan.

Työssä noudatetaan yleistyöaikaa neljän viikon jaksossa. Työ painottuu viikonloppuihin, juhlapyhiin sekä ilta-aikoihin. Vapaapäivät ovat arkipäivisin ja kerran kuussa on viikonloppuvapaa.

Tehtävään valittavan henkilön tulee olla ev-lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Koeajan pituus on kuusi kuukautta. Palkkaus on KirVESTES:in mukaan vaativuusryhmässä 403 (peruspalkka 2.176,55 euroa), lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista palkanosaa osaamisen ja työkokemuksen perusteella. Valittavan tulee ennen työsuhteen vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Hakemukset lähetetään sähköpostitse, ingeborg.malm@evl.fitai osoitteeseen Siuntion seurakuntayhtymä, Kalansinkuja 5, 02570 Siuntio 22.10.2021 klo 16 mennessä, otsikkokenttään teksti/kuoreen merkintä ”Suntio”. Lisätietoja antaa talouspäällikkö Ingeborg Malm, 040 535 3600. Tietoa Siuntiosta: www.siuntio.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja seurakunnista: www.siuntionseurakunta.fi ja www.sjundeaforsamling.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.