Seurakunnan kuulumisia

Tänne kokoamme seurakunnan ajankohtaisia asioita sinun luettavaksesi. Voit myös vinkata meille uutisjutun aiheen tai ilmoittautua kirjoittamaan meille jutun.

Voit olla yhteydessä kirkkoherra Mirja Miettiseen.

Golfpallo

Yhteisvastuugolf yrityksille ja yksityishenkilöille Siuntiossa

22.4.2021 13.04

Suomessa vanhusten köyhyys näyttäytyy eri tavoin eri puolilla maata ja sen taustalla on monenlaisia syitä. Vuoden 2021 Yhteisvastuukeräyksessä heikommassa asemassa olevia ikäihmisiä autetaan taloudellisen ahdingon korjaamisessa ja elämänlaadun kohentamisessa. Osana Yhteisvastuukeräystä Siuntion seurakunnat kutsuvat yrityksiä ja yksityishenkilöitä mukaan Pickalan golfkentällä järjestettävään Yhteisvastuugolf -tapahtumaan keskiviikkona 12.5.2021 klo 9-15

Yhteisvastuugolf -tapahtumia on aikaisemmin järjestetty muun muassa Vantaalla Keimolassa ja Espoossa Gumbölessä. Siuntion Yhteisvastuugolf -tapahtumaa on ollut järjestämässä siuntiolainen Kim Juntunen ja Siuntion suomalaisen seurakunnan diakoni Juhana Malme.

- Odotamme innolla tulevaa tapahtumaa ja toivomme yritysten ja yksityishenkilöiden runsasta osanottoa. Mikä voisi olla mukavampi tapa auttaa, kuin golfinpeluu upealla golfkentällämme keväisen luonnon keskellä, Malme ja Juntunen sanovat.

Siuntion seurakuntien keräyksestä 20% käytetään siuntiolaisten vanhusten elämänlaadun parantamiseen yhteistyössä Siuntion kunnan kanssa. Keräyksen tuotoista valtaosa 80% ohjataan valtakunnalliseen Yhteisvastuukeräykseen.

Lisätiedot:

Diakoni Juhana Malme, Siuntion suomalainen seurakunta, juhana.malme@evl.fi tai 050 356 7146

Kilpailumaksu

Yksityissarja: 90€ / henkilö, Henkilökohtainen pistebogey täysin tasoituksin

Yrityssarja: 200€ / hlö ja 400€ / joukkue (2 henkilöä) joukkueille hintaan sisältyy golf-auto Bestball, jokaiselta väylältä lasketaan parempi pbtulos / väylä. Hinta sisältää lounaan. Yritysjoukkueille myös aamupalan ja eväät kentälle.

Pickala Golf - 0600 550 984 (0,89€ / min + ppm) caddie.master@pickalagolf.fi

Tiedustelut - Siuntion suomalainen seurakunta, juhana.malme@evl.fi 050 346 7146