Seurakunnan kuulumisia

Tänne kokoamme seurakunnan ajankohtaisia asioita sinun luettavaksesi. Voit myös vinkata meille uutisjutun aiheen tai ilmoittautua kirjoittamaan meille jutun.

Voit olla yhteydessä kirkkoherra Mirja Miettiseen.

Seppelten lasku sankarihaudoille sujui koronasta huolimatta

7.12.2020 16.03

Itsenäisyyspäivää vietettiin tänä vuonna poikkeuksellisissa oloissa. Koronaviruksen leviäminen jäädytti seurakuntien suunnitelmat yhteisestä seppelten laskusta sankarihaudoille seurakunnan läsnä ollesssa.

Sankarihaudoille laskettiinkin seppeleet tällä kertaa porrastetusti niin, että Siuntion seurakunnat ja Siuntion kunta suorittivat seppelten laskun kunniavartion läsnäollessa heti livestreamatun juhlajumalanpalveluksen jälkeen. Tämän jälkeen seppeleet laski Siuntion sotaveteraanit (Sjundeå krigsveteraner Rf.) ja lopuksi vielä partiolaislippukunta Siuntion koskikarat - Sjundeå strömstarar.

Seppeleet sankarihautamuistomerkillä sekä kunniavartiosto

seppelten luku