Seurakunnan kuulumisia

Tänne kokoamme seurakunnan ajankohtaisia asioita sinun luettavaksesi. Voit myös vinkata meille uutisjutun aiheen tai ilmoittautua kirjoittamaan meille jutun.

Voit olla yhteydessä kirkkoherra Mirja Miettiseen.

Diakoniatyö Koronan aiheuttamien toimenpiteiden aikana

13.3.2020 12.46

Yksinäisyyden torjunta ja hengellinen elämä

• Jumalanpalvelukset pidetään ja YLE radio 1 lähettää hartausohjelmia päivittäin

• Kotiehtoollinen on mahdollista toimittaa sitä toivoville

• Kotikäynnit ovat mahdollisia tietyin rajoittein

• Diakoni on tavoitettavissa puhelimitse, tekstiviestillä(takaisin soitto) tai Whatsapp:ssa
    Diakoni Juhana Malme: 0503467146

Taloudellinen tuki

• Avustuksia voi hakea normaalisti

• Yksilöiden kohtaaminen taloudellisen tuen arvioimiseksi toteutetaan tarvittaessa poikkeuksellisesti myös puhelimitse

• Ruoka-apu voidaan toimittaa poikkeuksellisesti myös kotiin toimitettuina ruokaostoksina

• HUOM! seurakunnan taloudellinen tuki on viimesijaista ja vain tilapäistä

Ohjeita ja palveluita kontaminaatioriskin vuoksi kaupassa käyntiä rajoittaville riskiryhmään kuuluville:

• Käyttäkää ruokakauppojen kauppakassipalvelua, jossa ostokset kerätään valmiiksi ja ne voi noutaa liikkeessä olevista kaapeista. Tilaukset tehdään ja maksetaan netissä.
    Näitä tarjoavat Siuntion lähellä:

• Autottomat ja ihmiset jotka eivät saa tuttavilta apua sekä karanteenissa olevat voivat tilata kotiinkuljetuksen K-Supermarket Nummela, www.k-ruoka.fi/kauppa

• Mikäli netin käyttö ei onnistu tai tilauksen kotiin saamista ei saa järjestettyä voi olla yhteydessä seurakunnan diakoniin, joka voi käydä suorittamassa kauppaostokset puolestanne.