Seurakunnan kuulumisia

Tänne kokoamme seurakunnan ajankohtaisia asioita sinun luettavaksesi. Voit myös vinkata meille uutisjutun aiheen tai ilmoittautua kirjoittamaan meille jutun.

Voit olla yhteydessä kirkkoherra Mirja Harhaseen.

Perhetapahtuma keräsi rahaa yhteisvasuulle

11.3.2019 10.50

Kaksi lasta pomppulinnassa, joka juuri ja juuri mahtuu korkeuden puolesta seurakuntasaliin. Pomppijoita seurakuntasalissa

Lukuisten partiolippukunta Siuntion Koskikarojen sekä muiden vapaaehtoisten avulla toteutettua tapahtumaa vietettiin mukavassa talvisäässä.

Viime hetkellä mukaan saatu koiravaljakko ajelutti lapsia, Siuntion VPK esitteli palokalustoa, Siuntion Sisu piti jalkapallopistettä ja Nuori Lohja oli tuonut paikalle nukketeatteribussin. Seurakunnan omat lastenohjaajat ohjasivat askartelua ja Espoonlahden seurakunta oli lainannut Pomppulinnan, jolla pompittiin ahkerasti.  Lisäksi paikalla oli vesipajatso-onnen peli, ongintaa sekä arpajaisia. Onkin syytä kiittää yrityksiä ja yksityisiä lahjoittajia palkinnoista. Palkintoja sisältäneet pisteet tuottivat yhteensä yli 180€!!!

Tapahtuman kokonaissumma Yhteisvastuulle oli 543,80€, josta suuri kiitos kaikille osallistujille.

Ensimmäistä kertaa käytössä oli mahdollisuus maksaa pankkikortilla. Pankkikorttimaksujen osuus tuloista oli 97€.

Yhteisvastuu keräys jatkuu toukokuun alkuun asti. Ensi viikonloppuna LA 16.3. Capellalla pidetään myyjäiset, joissa on myös ruokaa, musiikkia ja arpajaiset. Listakerääjät kiertävät ovilla vielä huhtikuunkin aikana.

Lahjoittaa voi myös netissä:
https://yhteisvastuu.ekansio.com/yhteisvastuukerays/?id=1219&lang=fi

Lisää tietoa kampanjasta:
https://www.yhteisvastuu.fi/kampanja/

 

Tiedote 11.3.2019
Juhana Malme
Diakoni

« Uutislistaukseen