Sateenkaaritoiminta Siuntion suomalaisessa seurakunnassa

Jokaisen ihmisen tulee tuntea olonsa tervetulleeksi riippumatta seksuaalisesta suuntautuneisuudesta tai sukupuoli-identiteetistä.

Siuntion suomalaisen seurakunnan toiminta on avointa kaikille. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvat ihmiset ovat tervetulleita osallistumaan ja toimimaan seurakunnissa yhdenvertaisesti kaikkien muiden kanssa.

Meillä on seurakuntalaisina ja työntekijöinä ihmisiä, joille sateenkaariasiat ovat omakohtaisia tai muuten tärkeitä. Siuntion suomalainen seurakunta haluaa toiminnassaan edelleen vahvistaa ja edistää sateenkaariväen yhdenvertaisuutta. Älä epäröi olla yhteydessä seurakunnan työntekijöihin kysymystesi kanssa!

"Minä olen se, joka olen"    2. Moos. 3:14

Sateenkaariryhmä Malkus

Siuntion seurakuntien ja Lohjan seurakunnan yhteinen hengellinen sateenkaariryhmä Malkus aloittaa toimintansa elokuussa. Ryhmä on kaksikielinen ja kokoontuu kerran kuukaudessa vuoroin Lohjalla ja vuoroin Siuntiossa. Tarkoituksena on luoda turvallinen ympäristö juuri sinulle tulla keskustelemaan, pohtimaan ja kahvittelemaan juuri sellaisena kuin olet.

Ryhmä starttaa 22.8.2021 sateenkaariväen kirkkopyhänä Siuntion Pyhän Pietarin kirkossa klo 15. Messun jälkeen suunnitteilla on sään salliessa ulkona kahvittelua ja ohjelmaa.

Aikataulut

• Startti 22.8. klo 15, sateenkaariväen kirkkopyhä, Siuntion Pyhän Pietarin kirkko
  • 26.9. klo 15, tapaaminen Mäntynummen seurakuntatalolla, Lohjalla.
  • 17.10. klo 15, tapaaminen Capellassa Siuntiossa
  • 21.11. klo 15, tapaaminen Mäntynummen seurakuntatalolla, Lohjalla.
  • 19.12 klo 15, pikkujoulut Capellassa Siuntiossa
Sateenkaariliput liehuvat