Kevään 2023 kokkikerhot Capellassa - tule mukaan!

Osana nuorten seurakunnan toimintaa ja isoskoulutusta seurakunta järjestää keväällä 2023 kaksi kokkikerhoa, jos ilmaantuu innokkaita 1.-3. luokkalaisia. Kummankin kerhon koko on kuusi kokkaajaa ja kaksi ohjaajaa.

Kerhot toteutetaan kahtena samansisältöisenä projektikerhona. Kerhoissa opastetaan valmistamaan terveellisiä ja maistuvia, välipaloiksi soveltuvia "murkinoita" ennalta suunniteltua ja kummassakin kerhossa samaa ohjelmaa noudattaen. Opettelemme ohessa ruokailuun liittyviä käytöstapoja, kuten kännykkävapaata ruokailua, kaverin huomioimista ja auttamista sekä kerhon käyttämien tilojen siistimistä kokkailun ja ruokailun jälkeen.

Kokkikerhossa myös hiljennytään hetkeksi. Jokainen välipala/ruokailu aloitetaan ruokarukouksella ja päätetään kiitosrukoukseen.

Aikataulu

Kumpikin kerho kokoontuu viisi kertaa peräkkäisinä keskiviikkoina klo. 17-19 seuraavasti:

  • Kokkikerho I kokoontuu 18.01.2023-15.02.2023
  • Kokkikerho II kokoontuu 01.03.2023-29.03.2023

Kokoonnumme Capellassa Siuntion asemalla (Flemingintie 2).

kuvassa elintarvikkeita, kuten omenia, porkkanoita, maitotölkki, maitorahkapurkki, maksamakkarapötkö

Kerhoja ohjaavat seurakunnan isoskoulutuksessa olevat nuoret. Kummankin kerhon vastuuohjaaja on Lukas, joka opiskelee alaa ja tuntee terveellisen ja maittavan ruuan salat. Lukaksen apuna tammikuussa alkavassa kerhossa on apuohjaajana viime kesän rippikoululainen Sinikka. Toiminta kerhonohjaajana on osa isos -ja kerhonohjaajakoulutusta.

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta yhdessä huoltajan kanssa ja tule mukaan! Tarkempaa tietoa kevään kerhoista lähetetään huoltajan sähköpostiin.
Ilmoittautuminen on avoinna 30.12. klo 18 asti. Ilmoittautumaan pääset tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Keväällä kokataan!