Harrastekerhot

Kerhot alakoululaisille kokoontuvat viikoittain arki-iltaisin ja niitä ohjaavat rippikoulun käyneet nuoret. Kerhot ovat maksuttomia.

Kokkikerho I: Maanantaisin 17.30-19.00

Capellassa tutustutaan ruoanlaiton saloihin sekä leikitään siinä lomassa. Kerhon ohjaajina toimivat Jenny Andersson ja Sonia Mettälä.

Kokkikerho II: Keskiviikkoisin 17.00-18.30

Capellassa tutustutaan ruoanlaiton saloihin sekä leikitään siinä lomassa. Kerhon ohjaajina toimivat Jesse Nyholm, Vivian Juslin ja Saara Lehtosalo

Kepparikerho: Torstaisin 17.30-19.00 (TÄYNNÄ)

Capellassa astut keppihevosten maailmaan. Pääset ratsastamaan sekä hoitamaan ja  puuhailemaan keppareiden parissa. Säiden suosiessa tehdään ratsastuslenkkejä maastoon, talvikaudella keskitytään enemmän askelkuvioihin ja keppareiden hoitoon ja huoltoon. Kerhon ohjaajina toimivat Sini Valavuori ja Ilona Lillman.

Harry Potter -kerho: Perjantaisin klo 17.00-18.30 (TÄYNNÄ)

Postillassa puuhaillaan kaikkea hauskaa Harry Potter -kirjojen hengessä. Tule pelaamaan huispausta, tekemään "taikoja" ja kokkailemaan noitamaisia keitoksia. Kerhoon voi tulla, vaikka Harry Potter ei olisikaan vielä tuttu hahmo. Kerhon ohjaajina toimivat Emma Ekebom ja Jenni Leppänen.

 

Kerhot alkavat viikolla 36 (31.8.20 alkaen) ja seuraavat koulun vuosikelloa. Syksyn viimeinen kerhokerta on viikolla 51 ja kevään viimeinen kerhokerta viikolla 21.

Ilmoittautumaan pääset 20.8.20 alkaen tästä.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietietoja antaa seurakuntapastori Miika Koskela.

Tervetuloa mukaan kerhoilemaan!

Syksyinen ruukku-ukko.