Carnevalemessu

Ehtoollismalja ja öylätti

Pyhän Pietarin kirkko

Tervetuloa koko perheen yhteiseen Carnevale -tapahtumaan.

Carnevale on koko perheelle suunnattu yhteisvastuutapahtuma Siuntion Pyhän Pietarin kirkon (Suitiantie 51, Siuntio) ympäristössä klo 10.00-13.00. Tapahtuma alkaa messulla klo 10.00 Siuntion Pyhän Pietarin kirkossa. Ohjelmassa on mm. kahvio, kasvomaalausta, askartelua ja ulkopelejä ja leikkejä perheen pienimmille. Tapahtuman tuotto menee Yhteisvastuukeräykselle.

Vuonna 2024 Yhteisvastuu keskittyy nuorten elämänhallinnan ja mahdollisuuksien parantamiseen
Yhteisvastuu auttaa haavoittuvimmassa asemassa olevia nuoria. Vuonna 2024 kerätyt varat käytetään syrjäytymisvaarassa olevien nuorten ja heidän mahdollisuuksiensa tukemiseen HelsinkiMission, Suomen ev.lut. seurakuntien ja Kirkon Ulkomaanavun avulla.

Osallistumalla autat - tervetuloa!

Sarviaho Mari, Hatakka Laura, Grotell Marina, Aavikko Taru, Tavi Monika, Karvonen Pami
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö