Carnevale-tapahtuma lapsiperheille

su 18.2. klo 10.00 – 13.00
Carnevale - yhteisöllinen tapahtuma lapsiperheille

Siuntion Pyhän Pietarin kirkko ja seurakuntatalo ympäristöineen

Ota osaa Yhteisvastuu-keräykseen osallistumalla!

Carnevale on koko perheelle suunnattu Yhteisvastuutapahtuma Siuntion kirkon ja seurakuntatalon ympäristössä. Tapahtuma alkaa messulla klo 10.00 Siuntion Pyhän Pietarin kirkossa. Tapahtumassa on sekä maksullisia että ilmaisia toimintapisteitä. Ohjelmassa on mm. ulkopelejä, kasvomaalausta, askartelua ja leikkejä perheen pienimmille. Seurakuntatalolla on kahvio, sekä KUA:n ja SPR:n toimipisteet. Partiolaiset myyvät paikalla lettuja ja Lionsit grillimakkaroita.

Tapahtuman tuotto menee Yhteisvastuukeräykselle. Vuonna 2024 Yhteisvastuukeräys keskittyy nuorten elämänhallinnan ja mahdollisuuksien parantamiseen. Tänä vuonna kerätyt varat käytetään syrjäytymisvaarassa olevien nuorten ja heidän mahdollisuuksiensa tukemiseen HelsinkiMission, Suomen ev.lut. seurakuntien ja Kirkon Ulkomaanavun avulla.

Osallistumalla autat - tervetuloa!
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö