Teatteriretki Ihmeellinen Ilo-musiikkinäytelmään

kuva vivamon joulunäytelmästä

Vivamon Raamattukylä

Tule mukaan teatteriretkelle!

Tervetuloa teatteriin, Vivamon Raamattukylään Ihmeellinen ilo -musiikkinäytelmään!

Ensisijaisesti Tiistaipiirin senioreille suunnattu retki toteutetaan la 9.12. klo 11.30-16.00, mutta jos vapaita paikkoja jää muutkin seurakuntalaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Lähtö tapahtuu Capellan edestä (Flemingintie 2, Siuntion asema) klo 11.30 ja paluu samaan paikkaan tapahtuu klo 16.00 mennessä.

Vapaita paikkoja voi tiedustella diakoni Mari Sarviaholta (puh. 050-346 7146 / mari.sarviaho@evl.fi) keskiviikkona 29.11. klo 9.00–10.00.

Retki kustannetaan Vox Petri-kirkkokuoron konsertissa diakoniatyölle kerätyillä varoilla. Retki sisältää kuljetuksen edestakaisin, lipun musiikkinäytelmään, lounaan sekä joulupuuron että kahvin. Lisätietoja Vivamosta ja joulunäytelmästä löydät Raamattukylän nettisivuilta.

• Musiikki Musiikki

vt. diakoniatyöntekijä

Soittoaika keskiviikkoisin klo 9-10. Soittopyynnön voi jättää tekstiviestitse tai sähköpostilla.