SPR-tukikonsertti "Myrskyluodon Maijat ja Matit"

ke 8.11. klo 19.00
myrskyluodon maijat ja matit mainoskuva

Pyhän Pietarin kirkko

Osallistumalla konserttiin tuet Siuntion ruoka-apujakelua.

Siuntion suomalainen seurakunta ja SPR Kirkkonummi-Siuntion osasto järjestävät yhdessä ”Myrskyluodon Maijat ja Matit” SPR-tukikonsertin Siuntion ruoka-apujakelun tukemiseksi. Käsiohjelmatuotto kohdentuu suoraan tähän tarkoitukseen.

Käsiohjelman hinta on 20€ ja sen myynti alkaa puoli tuntia ennen konserttia, klo 18.30. Maksutapana on MobilePay tai käteinen.

Konsertissa kuullaan Lasse Mårtenssonin ja Rauno Lehtisen musiikkia. Esiintyjinä Margareta Haverinen, Georgij Babitzin, Pami Karvonen sekä Vox Petri-kuoro.

____________________________________________

Taustatietoa ruoka-apujakelun tilanteesta:

Punainen Risti on jakanut EU- ja hävikkiruokaa Siuntiossa vuodesta 2017 alkaen. Apua ovat vuosien varrella saaneet monet vähävaraiset, lapsiperheet ja eläkeläiset.

Yli vuosi sitten EU-ruoan jako loppui. Samanaikaisesti, kun kauppojen ruokahävikki vähenee, ruoka-avun tarvitsijoiden määrä kasvaa koko ajan. Jakelukertoja on jouduttu harventamaan entisestään, koska ruokaa ei ole ollut riittävästi. Kirkkonummi-Siuntion osasto etsii aktiivisesti keinoja tähän akuuttiin tilanteeseen, jotta voisi jatkaa ruokajakotoimintaa.

Osallistumalla konserttiin ja ostamalla käsiohjelman annat vähävaraiselle ruokaa moneksi päiväksi.

Lämpimästi tervetuloa konserttiin ja kiitos avustasi!

 

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä