Taidetta kotiin

TAIDETTA KOTIIN!

TAIDETTA KOTIIN

Sinä siuntiolainen, joka tunnet itsesi joskus yksinäiseksi!

Marraskuussa 2.-6. päivä tuomme taiteen tuomaa hyvinvointia ja energiaa kotiisi. Voit halutessasi tilata ilmaisen musiikki, runo, satu tai kuvataidehetken kotisi ja mielesi valoksi. Esimerkiksi, jos sinulla on kotona piano voit pyytää toivomaasi pianomusiikkia, jota esittää kanttori Pami Karvonen.

Viikon ohjelman toteuttavat yhteistyössä Siuntion suomalainen seurakunta ja kirkkokuoro Vox Petrin jäsenet. Kuoron laulajissa on myös runon ja kuvataiteen osaajia.

Jos olet kiinnostunut esimerkiksi kuulemaan lempirunojasi, lempilaulujasi tai lisätä väriä päivääsi kuvataiteilijan johdolla voit tilata noin 30 minuutin mittaisen esityksen ottamalla yhteyttä sähköpostitse kanttori Pami Karvoseen osoitteeseen pami.karvonen@evl.fi Kerro postissasi toiveesi ja sinulle sopivat päivät ja kellonaika. Esitykset ovat maksuttomia. Järjestelyissä otamme koronarajoitukset huomioon.