Pyhäinpäivän kaksikielinen hartaus

Kynttilä loistaa pimeydessä
Pyhän Pietarin kirkko

Pyhäinpäivän kaksikielinen hartaus Siuntion Pyhän Pietarin kirkossa

Olet lämpimästi tervetullut pyhäinpäivän kaksikieliseen hartauteen muistamaan kaikkia läheisiä, jotka ovat aikojen saatossa nukkuneet pois, sekä sytyttämään kynttilöitä hautausmaalle. Jaetaan valoa pimeyteen.

• Monica Cleve
  • Sirpa Lilius
  • Eva-Lotta Ylitalo
  • Juhana Malme
  • Agaton Vargenstam

Huomioithan, että max. osallistujamäärä Pyhän Pietarin kirkossa on 150 henkeä, jotta turvavälit saadaan pidettyä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikille yli 15-vuotiaille. Kirkon ovilta löytyy desinfiointipisteet.

Heippa!
Olen siuntiolaisten oma diakoni. Tehtäväni on auttaa ja palvella kaikkia apua tarvitsevia eri tilanteissa. Minun luokse voi tulla juttelemaan tai voi tulla kotikäynnille. Autan arjessa selviytymisessä monipuolisesti. Ei ole sellaista asiaa, jota ei voisi minun kanssani pohtia ja ihmetellä ja jonka äärellä rukoilla. Osallistun ja ideoin myös mielelläni tapahtumia ja järjestän eri aiheista ryhmätoimintaa. Tykkään Saarnaajan kirjasta mutta elämän mottonani koitan toteuttaa Sananlaskujen ohjetta 16:20 (käy itse katsomassa)

Nähdään ja kuullaan