Taizé-matka

Taizé-matka

Le Bourg, 71250 Taizé, Ranska

Ilmoittaudu tästä

Kirsi ja Juhana kuljettavat teidät halki Euroopan ikimuistoiselle matkalla ekumeeniseen luostariyhteisöön Ranskaan.

Siuntion suom. Seurakunta järjestää matkan Taizé-luostariyhteisöön Ranskaan Kesällä 2020.

Matka on tarkoitettu kaikenikäisille. Yhteinen matka sinne ja takaisin toteutetaan laivalla ja junilla, eli seilaamalla ja reilaamalla. Perillä on tarkoitus nukkua teltoissa tai yhteismajoituksessa.

Tämä on reppureisaamista parhaimmillaan ja määränpäässä odottaa yksi maanpäällinen paratiisi.

Taizéssa osallistutaan viikon ajan veljien rukouselämään rukoilemalla päivittäin kolme kertaa yhdessä kirkossa. Päivän aikana järjestetään lisäksi erilaisia Workshop:ja raamattutunteja sekä työpalvelua. Hiljaisuuden puistossa voi syventää kokemustaan Jumalan läsnäolosta.

Päivittäinen ruoka on yksinkertaista, mutta sitä on yleensä riittävästi. Iltaisin on mahdollista ostaa lisäravintoa kioskista. Kauppoja ei ole lähistöllä. Iltaisin ja yhteisissä kokoontumisissa voi luoda kontakteja ihmisiin eripuolelta Eurooppaa ja koko maailmaa.

Hengenravinto Taizéssa on runsasta ja virkistävää, ja uskomme monen menettävän sydämensä lauluille, tunnelmalle ja yhteiselle rukoukselle.

Matkanjohtajina toimivat seurakunnan työntekijät Kirsi Erkama ja Juhana Malme. Tule mukaan ikimuistoiselle matkalle.

Taizén kotisivut

Heippa!
Olen siuntiolaisten oma diakoni. Tehtäväni on auttaa ja palvella kaikkia apua tarvitsevia eri tilanteissa. Minun luokse voi tulla juttelemaan tai voi tulla kotikäynnille. Autan arjessa selviytymisessä monipuolisesti. Ei ole sellaista asiaa, jota ei voisi minun kanssani pohtia ja ihmetellä ja jonka äärellä rukoilla. Osallistun ja ideoin myös mielelläni tapahtumia ja järjestän eri aiheista ryhmätoimintaa. Tykkään Saarnaajan kirjasta mutta elämän mottonani koitan toteuttaa Sananlaskujen ohjetta 16:20 (käy itse katsomassa)

Nähdään ja kuullaan