Earth Hour

Pyhän Pietarin kirkko

Earth Hour on ympäristöjärjestö WWF:n järjestämä maailman suurin ilmastotapahtuma. Tapahtuman aikana näytetään valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot. Tämän symbolisen eleen avulla jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä päättäjille.

Kirkon ja kirkkomaan turhat valot sammuvat ja vietämme hetken yhdessä luomakunnasta kiittäen. Kirkon kattokruunut sytytetään. Kynttilöiden loistaessa, muistamme Luojan loistoa ja hänen luomistyötänsä. Kaikki ovat tervetulleita vauvasta mummoon.

Pikku Postilla, Kyläpaikka

Raamatturyhmä

Raamatturyhmässä on mahdollisuus yhdessä lukea ja keskustella Raamatun teksteistä. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat oppia lisää Raamatun sisällöstä.

Hiljainen messu

Tervetuloa hiljaiseen messuun! Adventin aika rauhoittaa meidät odottamaan joulua. Pistä silmät kiinni, hiljenny ja odota.

Pyhän Pietarin kirkko

Tervetuloa messuun! Messu on jumalanpalvelus, jossa tarjotaan ehtoollinen.