Pyhän Pietarin Pojat Pyhän Pietarin kirkko

Suomen Kansallisteatteri, Ooppera, järvet, meri, metsät ja rannat

Ryhmä aikuisille miehille. Vähän muuta kuin makkaraa, olutta ja lätkää, niitäkään mitenkään väheksymättä.

Miehestä on moneksi. Tässä ryhmässä kalastetaan, perehdytään viinin viljelyyn, tehdään retkiä kulttuurikohteisiin, puhutaan syvällisiä ja virkistetään sielua ja ruumista.

Ryhmä on yksi monesta valtakunnallisen Me Miehet - hankkeen ryhmistä.

Osallistumismaksu 80€
sis. teatteri- ja ooppera-liput sekä ruokailut.
(maksuvapautus mahdollinen)

Siuntion suom. seurakunta

Heippa!
Olen siuntiolaisten oma diakoni. Tehtäväni on auttaa ja palvella kaikkia apua tarvitsevia eri tilanteissa. Minun luokse voi tulla juttelemaan tai voi tulla kotikäynnille. Autan arjessa selviytymisessä monipuolisesti. Ei ole sellaista asiaa, jota ei voisi minun kanssani pohtia ja ihmetellä ja jonka äärellä rukoilla. Osallistun ja ideoin myös mielelläni tapahtumia ja järjestän eri aiheista ryhmätoimintaa. Tykkään Saarnaajan kirjasta mutta elämän mottonani koitan toteuttaa Sananlaskujen ohjetta 16:20 (käy itse katsomassa)