Kaiken kansan joulupuuro

Capella

Joulupuuroa kaikille Capellassa

Yhteinen joulun alkajaisjuhla kaikille ihmisille. Tarjolla ilmaiseksi riisipuroa lisukkeiden kera, kahvia ja glögiä ja pipareita.
Ohjelmassa myös musiikkia ja yllätyksiä.

Heippa!
Olen siuntiolaisten oma diakoni. Tehtäväni on auttaa ja palvella kaikkia apua tarvitsevia eri tilanteissa. Minun luokse voi tulla juttelemaan tai voi tulla kotikäynnille. Autan arjessa selviytymisessä monipuolisesti. Ei ole sellaista asiaa, jota ei voisi minun kanssani pohtia ja ihmetellä ja jonka äärellä rukoilla. Osallistun ja ideoin myös mielelläni tapahtumia ja järjestän eri aiheista ryhmätoimintaa. Tykkään Saarnaajan kirjasta mutta elämän mottonani koitan toteuttaa Sananlaskujen ohjetta 16:20 (käy itse katsomassa)

Nähdään ja kuullaan

Moi,

Oon Mirja ja haluun tehdä yhdessä seurakuntalaisten kanssa seurakuntaamme siuntiolaisten näköiseksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan yhteistyöstä. Tuo oma ammattitaitosi yhteiseen käyttöön. Ollaan täällä sua varten <3

Hei,

olen Monika ja saan joka päivä leikkiä töissäni. Nähdään kerhoissa.

Capella

Tiistaipiiri