Mielen majatalot

Ilmoittaudu tästä

Mieli on kuin majatalo. Tule tutustumaan taiteen keinoin mielesi tunnetiloihin yksin tai yhdessä

Ekspressiivinen taideterapia on humanistiseen ihmiskäsitykseen perustuva luova terapia, jossa käytetään eri taiteen lajeja: kuvantekoa, tanssia ja liikettä, kirjoittamista, draamaa, musiikkia ja ääntä.

"Mielen majatalot" - on luovaan taiteen tekemiseen ja ekspressiivisen taideterapian menetelmiin perustuva lyhytkurssi pe 13.12.- la 14.12. 2019 (pe klo 17-20 ja la klo 10-15.00) Siuntion asemalla, Capellassa, Flemingintie 2, 02580 Siuntio.

Hiljennyt kuuntelemaan mitä oma sisäinen minäsi ja kehosi haluaa juuri nyt kertoa sinulle. Tutustut mielesi tunnetiloihin lempeästi maalaten, kirjoittaen, kevyesti liikkuen, hengitellen ja toisten kanssa jakaen. Mitään ns. taiteellisia taitoja et tarvitse, ne löytyvät sinusta itsestäsi ekspressiivisen taideterapian menetelmien myötä. Luovan taidetyöskentelyprosessin kautta on mahdollista saada kosketus itseen, omaan ääneen, tunteisiin ja syvempiin tarpeisiin. Käytämme taiteellisessa työskentelyssä peitevärejä ja öljypastelliliituja. Ota mukaan: oma suojaessu/maalaustakki, tyyny, huopa, kevyt makuualusta ja pukeudu mukaviin, joustaviin vaatteisiin, joissa on helppoa liikkua.

Ohjaajana kuvataideopettaja Mari Sarviaho, joka opiskelee viimeistä vuotta ekspressiivisen taideterapeutin opintoja Inartes Instituutissa Helsingissä.

Aloitamme perjantai iltana klo17.00 yhteisellä rentoutuksella ja iltateellä Capellassa ja päätämme lauantaina yhteiseen iltapäiväkahviin n. Klo 15.00. Hinta 40 e sisältää ohjauksen, iltapalan ja kahvin/teen ja kaikki taidetarvikkeet.

Sitova ilmoittautuminen ma 9.12.2019 mennessä yllä olevalla linkillä. Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat tiedot. Tervetuloa!

Myyjäiset

Tervetuloa Myyjäisiin Capellaan

Pyhän Pietarin kirkko

Piirrä kirkossa

Valo muovaa tilaa. Tule kokemaan vuodenajat kirkkotilassa.

Aamupalakahvila

Uusi alku elämälle joka maanantai.