Perheleiri

Perheleiri

Hilan leirikeskus, Kirkkonummi

Ilmoittautuminen on päättynyt

Leirillä askarrellaan, saunotaan, hiljennytään ja vietetään leppoisaa aikaa yhdessä oman ja muiden perheiden kanssa.

Leiriä toteutetaan jälleen Espoonlahden seurakunnan kanssa. Siuntiolaisille on varattu alustavasti ainakin kolmelle perheelle huoneet.

Leirikeskuksen huoneet ovat 4 tai 6 hengen huoneita. Vauvoille ja taaperoille on lisävuodemahdollisuus.

Ilmoittautuminen sitovasti sähköpostilla TO 30.5.2019 menessä
juhana.malme@evl.fi

Hinta:
40€ / aikuiset
20€ / yli 3v. lapset.
alle 3v. ilmaiseksi.

Leirimaksuista voi hakea maksuvapautusta taloudellisin perustein.

Siuntion suom. seurakunta ja Espoonlahden seurakunta

Heippa!
Olen siuntiolaisten oma diakoni. Tehtäväni on auttaa ja palvella kaikkia apua tarvitsevia eri tilanteissa. Minun luokse voi tulla juttelemaan tai voi tulla kotikäynnille. Autan arjessa selviytymisessä monipuolisesti. Ei ole sellaista asiaa, jota ei voisi minun kanssani pohtia ja ihmetellä ja jonka äärellä rukoilla. Osallistun ja ideoin myös mielelläni tapahtumia ja järjestän eri aiheista ryhmätoimintaa. Tykkään Saarnaajan kirjasta mutta elämän mottonani koitan toteuttaa Sananlaskujen ohjetta 16:20 (käy itse katsomassa)

Nähdään ja kuullaan