Ystäväkurssi (SPR)

Ystäväkurssi (SPR) Postilla

Ystävätoiminta tuo ihmiset yhteen ja lisää hyvinvointia

Olisiko sinulla hetki aikaa toiselle ihmiselle?
Osaatko kuunnella ja olla läsnä?

Ystävätoiminnassa voitte yhdessä sopia, kuinka haluatte tavata. Yhteistä aikaa voi viettää esimerkiksi käymällä kahvilla, kävelyllä, kirjastossa tai yhteisen harrastuksen parissa.

Voit toimia mm.:
ikäihmisen ystävänä
maahanmuuttajan ystävänä
nuoren ystävänä
vapaaehtoisena vanhainkodissa

Saattajana tarjoamme asiointiapua sitä tarvitseville. Lähdemme esim. saattajiksi lääkärikäynnille, mukaan kauppareissulle tai vaikka seuraksi teatteriin.

SPR Kirkkonummi-Siuntion osasto ja Siuntion seurakunnat järjestävät yhteistyössä ystävä­toi­minnan lyhytkurssin maanantaina 16.9.2019. klo 17-21 Postillassa, osoitteessa Flemingintie 2, 02580 Siuntio.

Kouluttajana toimii Irene Tarkka. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tarjolla on pientä purtavaa.

Ilmoit­tau­tu­minen 9.9.2019. mennessä
kirkkonummi-siuntio@osasto.punainenristi.fi

Anna hetki auttamiselle, saat iloa, voit vaikuttaa ja oppia uutta.

SPR Kirkkonummi-Siuntion osasto

Heippa!
Olen siuntiolaisten oma diakoni. Tehtäväni on auttaa ja palvella kaikkia apua tarvitsevia eri tilanteissa. Minun luokse voi tulla juttelemaan tai voi tulla kotikäynnille. Autan arjessa selviytymisessä monipuolisesti. Ei ole sellaista asiaa, jota ei voisi minun kanssani pohtia ja ihmetellä ja jonka äärellä rukoilla. Osallistun ja ideoin myös mielelläni tapahtumia ja järjestän eri aiheista ryhmätoimintaa. Tykkään Saarnaajan kirjasta mutta elämän mottonani koitan toteuttaa Sananlaskujen ohjetta 16:20 (käy itse katsomassa)

Nähdään ja kuullaan