PISARA - Suurleiri

ke 24.7. kello 08.00 - ma 29.7.

PISARA - Suurleiri

Partaharju

Ilmoittautuminen on päättynyt

Pisara on telttaleiri 10–14-vuotiaille tytöille ja pojille. Odotamme suurleirille noin 2000 osanottajaa. Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää.

Siuntiolaisilla lapsilla on mahdollisuus osallistua Lohjan seurakunnan järjestämälle matkalle suurleirille.

Leirillä päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt nautitaan unesta teltoissa. Leirillä on suihkut, wc:t ja pajamajat. Leirin keskuskeittiö tekee meille maistuvat ruuat. Leiri koostuu kuudesta eri kylästä. Lohjan leiriläiset sijoittuvat Espoon ja Helsingin hiippakuntien muodostamaan Purolan kylään, samaan pihaan vihtiläisten ja hankolaisten kanssa, myös karkkilalaiset ja siuntiolaiset ovat erittäin tervetulleita.

Lohjan leiriryhmään otetaan 25 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirin hinta on 80€* (seuraavat sisarukset 60€/lapsi). Hintaan sisältyy matkat, leiriohjelma, kaikki ruokailut sekä majoittuminen teltassa.  Leiriläisille lähetetään viikolla 21 leirikirje ja järjestetään infotilaisuus Lindkullassa (Karstunraitti 4) 13.6. klo 17:30 alkaen.

Ilmoittautuminen Pisaralle päättyy 28.5. klo 12:00

Lisätietoja leiristä Lohjalla antaa Eeva Liesilinna
eeva.liesilinna@evl.fi

* maksuvapautusta voi hakea Siuntion diakonilta taloudellisin perustein