Yhteisöllinen Piknik

Yhteisöllinen Piknik Lugnet, Seurakuntakoti

Seurakuntatalon ja Lugnetin pihamaalla

Koko kansan iloinen piknik, jossa jaetaan omasta ja nautitaan yhteisöstä, joka meitä ympäröi

Helatorstain kutsumme kaikki seurakuntatalon pihamaalle viettämään mukavaa päivää yhdessä. Pakkaa viltti ja piknik-kamat mukaan, ota ruokaa jaettavaksi yhteiseen pöytään. Piknikin jälkeen klo 14 vietämme messua kirkossa.

Siuntion Charlotat, MLL, SPR

Heippa!
Olen siuntiolaisten oma diakoni. Tehtäväni on auttaa ja palvella kaikkia apua tarvitsevia eri tilanteissa. Minun luokse voi tulla juttelemaan tai voi tulla kotikäynnille. Autan arjessa selviytymisessä monipuolisesti. Ei ole sellaista asiaa, jota ei voisi minun kanssani pohtia ja ihmetellä ja jonka äärellä rukoilla. Osallistun ja ideoin myös mielelläni tapahtumia ja järjestän eri aiheista ryhmätoimintaa. Tykkään Saarnaajan kirjasta mutta elämän mottonani koitan toteuttaa Sananlaskujen ohjetta 16:20 (käy itse katsomassa)

Nähdään ja kuullaan