Taizé seurakuntamatkan suunnitteluilta

Taizé seurakuntamatkan suunnitteluilta Capella

Kesällä 2020 teemme matkan Ranskaan Taizén luostariyhteisöön

Suunnitteluilta on kaikille edes hieman kiinnostuneille matkasta. Se ei sido mihinkään, mutta siellä saa kuulla perustietoa kohteesta, sekä osallistua ideoimaan matkaan liittyviä asioita. Matka on tässä suunnittelun vaiheessa avoin kaikenikäisille halukkaille.

Linkki yhteisön sivuille (suomenkielinen)

Heippa!
Olen siuntiolaisten oma diakoni. Tehtäväni on auttaa ja palvella kaikkia apua tarvitsevia eri tilanteissa. Minun luokse voi tulla juttelemaan tai voi tulla kotikäynnille. Autan arjessa selviytymisessä monipuolisesti. Ei ole sellaista asiaa, jota ei voisi minun kanssani pohtia ja ihmetellä ja jonka äärellä rukoilla. Osallistun ja ideoin myös mielelläni tapahtumia ja järjestän eri aiheista ryhmätoimintaa. Tykkään Saarnaajan kirjasta mutta elämän mottonani koitan toteuttaa Sananlaskujen ohjetta 16:20 (käy itse katsomassa)

Nähdään ja kuullaan