Kesäkahvilan suunnittelu

Kesäkahvilan suunnittelu Pyhän Pietarin kirkko

Kellotapuli

Kesällä 2019 olisi hienoa avata kahvila kellotapuliin. Nyt tarvitaan tekijöitä ja ideoita.

Kirkon vanhin osa, kellotapulin juuri, olisi hienoa saada paremmin esille. Siksi olemmekin ajatelleet, että siellä voisi pitää kesän ajan pientä kahvilaa. Ympäristöterveydeltä on tarkastettu lupa-asiat ja tilan siistiminen on työn alla. Aukioloajat riippuvat kuitenkin pitkälti siitä kuinka paljon vapaaehtoisia voisimme saada sitoutumaan toimintaan. Tuotolle voi olla useampikin kohde, yhtenä ajatuksena on kerätä kesän 2020 seurakuntamatkaan.

Tule siis kirkolle ja tapuliin katsastamaan paikkaa ja suunnittelemaan aukioloaikoja. Tehdään yhdessä kirkosta Siuntion kesän vetonaula!

Seurakuntamestari
Hautauspalvelut Kiinteistöpalvelut

Heippa!
Olen siuntiolaisten oma diakoni. Tehtäväni on auttaa ja palvella kaikkia apua tarvitsevia eri tilanteissa. Minun luokse voi tulla juttelemaan tai voi tulla kotikäynnille. Autan arjessa selviytymisessä monipuolisesti. Ei ole sellaista asiaa, jota ei voisi minun kanssani pohtia ja ihmetellä ja jonka äärellä rukoilla. Osallistun ja ideoin myös mielelläni tapahtumia ja järjestän eri aiheista ryhmätoimintaa. Tykkään Saarnaajan kirjasta mutta elämän mottonani koitan toteuttaa Sananlaskujen ohjetta 16:20 (käy itse katsomassa)