Earth Hour

Earth Hour Pyhän Pietarin kirkko

Ilmasto- ja ympäristötapahtuma kynttilänvalossa

Earth Hour on ympäristöjärjestö WWF:n järjestämä maailman suurin ilmastotapahtuma, johon kaikki voivat osallistua. Tapahtuman aikana näytetään valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot. Tämän symbolisen eleen avulla jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä päättäjille.

Siuntion Pyhän Pietarin kirkossa vietämme tunnin pelkkien kynttilöiden valossa. Ohjelmassa luetaan erilaisia tekstejä ja kuunnellaan musiikkia. Kirkossa on myös useita toimintapisteitä, joilla voi osallistua ilmasto- ja ympäristötyöhön eri tavoin. Voit mm. hankkia oman nimikko linnunpöntön kirkkomaalle, istuttaa omat symboliset ilmastorairuohot, tukea kirkon tontille istutettavan Elämän puun hankintaa, nauttia ilmastoystävällisistä herkuista, rukoilla interaktiivisesti ympäristön puolesta ja tehdä ihan omia ilmastolupauksia.

Tapahtuman ilmoitus WWF:n Earth Hour palvelussa

Heippa!
Olen siuntiolaisten oma diakoni. Tehtäväni on auttaa ja palvella kaikkia apua tarvitsevia eri tilanteissa. Minun luokse voi tulla juttelemaan tai voi tulla kotikäynnille. Autan arjessa selviytymisessä monipuolisesti. Ei ole sellaista asiaa, jota ei voisi minun kanssani pohtia ja ihmetellä ja jonka äärellä rukoilla. Osallistun ja ideoin myös mielelläni tapahtumia ja järjestän eri aiheista ryhmätoimintaa. Tykkään Saarnaajan kirjasta mutta elämän mottonani koitan toteuttaa Sananlaskujen ohjetta 16:20 (käy itse katsomassa)

Nähdään ja kuullaan