Perheleiri

pe 22.3. kello 17.00 - su 24.3. kello 13.00

Perheleiri

Velskolan leirikeskus, Espoo

Leiri lapsiperheille yhteistyössä Espoonlahden seurakunnan kanssa.

Perheleiri on tarkoitettu kaikenlaisille perheille. Leirillä askarrellaan, saunotaan, hiljennytään ja vietetään leppoisaa aikaa yhdessä oman perheen sekä muiden perheiden kanssa. Leirillä on lastenhoitajia ja myös omaa ohjelmaa aikuisille. Leirin ohjelma soveltuu perheille jossa on alakouluikäisiä ja sitä nuorempia lapsia.

Leirille on varattu paikat kolmelle siuntiolaisperheelle. Siuntion suom. seurakunnasta mukaan tulevat diakoni Juhana Malme sekä kaksi nuorta auttamaan lasten hoidossa.

Leiri alkaa perjantaina klo 17
- majoittuminen
- päivällinen klo 17.30-18.30

Leiri päättyy sunnuntaina klo 13

HINTA: 40€ / aikuinen, 20€ / yli 3v. lapset (pienemmät ilmaiseksi)Ilmoittautuminen päättyy 24.2.

Leiri laskutetaan verkkomaksulinkillä Espoon seurakuntayhtymän toimesta.

HUOM! leirille ei ole kuljetusta, mutta diakoni Juhana Malmelta voi tiedustella kuljetusta tarvittaessa.

Leirin tiedot Espoonlahden seurakunnan nettisivuilla

Siuntion suom. seurakunta ja Espoonlahden seurakunta

Heippa!
Olen siuntiolaisten oma diakoni. Tehtäväni on auttaa ja palvella kaikkia apua tarvitsevia eri tilanteissa. Minun luokse voi tulla juttelemaan tai voi tulla kotikäynnille. Autan arjessa selviytymisessä monipuolisesti. Ei ole sellaista asiaa, jota ei voisi minun kanssani pohtia ja ihmetellä ja jonka äärellä rukoilla. Osallistun ja ideoin myös mielelläni tapahtumia ja järjestän eri aiheista ryhmätoimintaa. Tykkään Saarnaajan kirjasta mutta elämän mottonani koitan toteuttaa Sananlaskujen ohjetta 16:20 (käy itse katsomassa)