Perhetapahtuma

Perhetapahtuma Lugnet, Seurakuntakoti

Messun jälkeen alkavassa perhetapahtumassa on kivaa tekemistä koko perheelle. Tuotto menee Yhteisvastuulle.

Seurakuntatalolle sekä sen ympäristöön levittäytyy monta kivaa toimintapistettä. Mukana mm.

• Pomppulinna
  • Vesipajatso
  • Ongintaa
  • Askartelua
  • Koiravaljakkoajelua (jos lunta riittää)
  • Arpajaiset
  • Laskiaispullia
  • Makkaranpaistoa
  • Keittoa

Yhteisvastuukeräys tukee tänä vuonna lasten ja nuorten opiskelua. Koko keräyksen tuotosta Siuntiossa 20% jää paikalliseen tukitoimintaan.

HUOM! Tapahtumassa voi maksaa myös kortilla.

Heippa!
Olen siuntiolaisten oma diakoni. Tehtäväni on auttaa ja palvella kaikkia apua tarvitsevia eri tilanteissa. Minun luokse voi tulla juttelemaan tai voi tulla kotikäynnille. Autan arjessa selviytymisessä monipuolisesti. Ei ole sellaista asiaa, jota ei voisi minun kanssani pohtia ja ihmetellä ja jonka äärellä rukoilla. Osallistun ja ideoin myös mielelläni tapahtumia ja järjestän eri aiheista ryhmätoimintaa. Tykkään Saarnaajan kirjasta mutta elämän mottonani koitan toteuttaa Sananlaskujen ohjetta 16:20 (käy itse katsomassa)

Nähdään ja kuullaan