Lepää kirkossa

su 27.1. kello 19.00 - kello 20.30

Pyhän Pietarin kirkko

Lepää kirkossa läsnäoloharjoitusten, musiikin ja pyhän sylissä. Ilmainen. Ei tarvitse osallistua kaikkiin neljään kertaan. Ohjaajina lyhytterapeutti Tommi Sarlin ja muusikko Pami Karvonen

Tervetuloa lepäämään Siuntion keskiaikaiseen kirkkoon 

 
Lepää kirkossa -kurssi järjestetään jälleen Siuntion Pyhän Pietarin kirkossa. Neljänä kokoontumiskerralla tehdään tietoisuustaitoharjoituksia, joiden jälkeen siirrytään kirkon lattialle lepäämään ja kuuntelemaan piano- tai urkumusiikkia.  
 
Osanottajien mukaan aikaisemmat kurssit on koettu rentouttavina ja niissä on opittu myös hyödyllisiä taitoja stressin tai muiden psykologisten ongelmien kohtaamiseen.  
 
Kurssin tarkoituksena on levätä musiikissa ja opetella tietoista läsnäoloa. Osallistujat tuovat mukanaan oman patjan ja peiton. Kukin voi etsiä itselleen mukavan paikan keskiaikaisesta kirkosta. Nukahtaminenkin on sallittu. 
 
Kurssin ohjaavat kanttori ja pianisti Pami Karvonen ja lyhytterapeutti Tommi Sarlin. Miehet julkaisivat viime vuonna yhdessä myös Kalaonnea - järveltä ruokapöytään -teoksen, joka käsittelee paitsi kalastusta ja ruoanlaittoa myös rauhoittumisen ja tietoisen läsnäolon teemoja.   
 
Kurssi järjestetään neljänä perättäisenä sunnuntaina eli 13.1., 20.1., 27.1. ja 3.2. 2019 kello 19–20.30. Kurssi on ilmainen. 
 
Ilmoittautumiset p. (09) 819 0910 tai siuntion.suomenkielinen@evl.fi.  


Katso myös

ke 27.3. klo 18.00

Pyhän Pietarin kirkko

Tuhlaajapoika -näytelmä

Diakoni Gun Venäläinen jää eläkkeelle. Hänen läksiäisjuhlansa alkaa Siuntion kirkossa Vivamon raamattukylän näytelmällä "Tuhlaajapoika". Näytelmää voi tulla kuka tahansa katsomaan. Näytelmän jälkeen siirrymme seurakuntakodille, jossa juomme kahvit, nautimme Gunin valitsemasta musiikista ja kuulemme muutaman pyydetyn puheenvuoron.
la 30.3. klo 20.15 -21.30

Pyhän Pietarin kirkko

Earth Hour

Ilmasto- ja ympäristötapahtuma kynttilänvalossa
su 14.4. klo 14.00 -15.30

Pyhän Pietarin kirkko

Piirrä kirkossa

Siuntion kirkossa on mahdollisuus hiljentyä myös piirtäen.