Kierrätystapahtuma

pe 11.1. kello 18.30 - su 13.1. kello 13.00

Kierrätystapahtuma Capella

Siuntiossa kierrätetään jälleen.

Jo perinteeksi muodostunut Olohuone-kerhon järjestämä kierrätystapahtuma kokoaa yhteen kierrättämisestä kiinnostuneita ihmisiä tekemään hyvää yhdessä.

Kierrätystapahtumassa vaatteet, kodin tekstiilit, kengät, lelut, kirjat, dvd:t, astiat ja muu pientavarat löytävät uuden omistajan periaatteella tuo tullessas, vie mennessäs. Kenenkään ei tarvitse kuitenkaan tuoda mitään pystyäkseen ottamaan itselleen, pääasia on saada hyvä kiertämään.

Huomioitavaa on että tuodun tavaran täytyy olla puhdasta ja ehjää. Meitä auttaa valtavasti, jos isommissa määrissä tuotavat vaatteet olisi pakattu niin että ne olisivat koottain.

Pyhän Pietarin kirkko

Tuhlaajapoika -näytelmä

Diakoni Gun Venäläinen jää eläkkeelle. Hänen läksiäisjuhlansa alkaa Siuntion kirkossa Vivamon raamattukylän näytelmällä "Tuhlaajapoika". Näytelmää voi tulla kuka tahansa katsomaan. Näytelmän jälkeen siirrymme seurakuntakodille, jossa juomme kahvit, nautimme Gunin valitsemasta musiikista ja kuulemme muutaman pyydetyn puheenvuoron.

Pyhän Pietarin kirkko

Earth Hour