Lepää messussa

Pyhän Pietarin kirkko

Messussa voit levätä - käydä vaikka makuulle - hiljentyä kuulemaan, missä menet, ja mikä on suhteesi Luojaasi nyt. Ehtoollisella olemme yhdessä samassa pöydässä, saman Jumalan hoidossa. Tervetuloa.

Levon messuun juuri sinä olet tervetullut. Voit tulla vaikka retkipatjan ja tyynyn kanssa ja asettua sinulle hyvään asentoon. Messun aikana kuulemme musiikkia, tekstejä Raamatusta, me rukoilemme ja käymme ehtoolliselle.

Tule mukaan. Ehtoollista et saa mistään muualta kuin kirkosta.

Lepää kirkossa laajenee messuksi

Moi,

Oon Mirja ja haluun tehdä yhdessä seurakuntalaisten kanssa seurakuntaamme siuntiolaisten näköiseksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan yhteistyöstä. Tuo oma ammattitaitosi yhteiseen käyttöön. Ollaan täällä sua varten <3

Pyhän Pietarin kirkko

Vaalimessu kaksikielinen

Messua vietetään ennen vaalien alkamista. Messussa liturgina Mirja Harhanen, saarnaa Tom Bergman, kanttorina Svante Forsman

Seurakuntakoti

Seurakuntavaalit

Seurakuntavaalien varsinaisen vaalipäivän äänestys.

Capella, Postilla

Yhteistä oleskelua ja jakamista.