Lepää messussa

Pyhän Pietarin kirkko

Messussa voit levätä - käydä vaikka makuulle - hiljentyä kuulemaan, missä menet, ja mikä on suhteesi Luojaasi nyt. Ehtoollisella olemme yhdessä samassa pöydässä, saman Jumalan hoidossa. Tervetuloa.

Levon messuun juuri sinä olet tervetullut. Voit tulla vaikka retkipatjan ja tyynyn kanssa ja asettua sinulle hyvään asentoon. Messun aikana kuulemme musiikkia, tekstejä Raamatusta, me rukoilemme ja käymme ehtoolliselle.

Tule mukaan. Ehtoollista et saa mistään muualta kuin kirkosta.

Lepää kirkossa laajenee messuksi

Moi,

Oon Mirja ja haluun tehdä yhdessä seurakuntalaisten kanssa seurakuntaamme siuntiolaisten näköiseksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan yhteistyöstä. Tuo oma ammattitaitosi yhteiseen käyttöön. Ollaan täällä sua varten <3

Kaksikielinen messu

Sunnuntain messu päättää menneen viikon ja antaa voimia aloittaa uutta.

Lepää kirkossa

Lepää kirkossa läsnäoloharjoitusten, musiikin ja pyhän sylissä. Ilmainen. Ei tarvitse osallistua kaikkiin neljään kertaan. Ohjaajina lyhytterapeutti Tommi Sarlin ja muusikko Pami Karvonen

Postilla

Tervetuloa perhekerhoon jakamaan hetki arkea.