Hyppää sisältöön

Aikeissa vierailla Siuntion kirkossa?

Tässä kaikki mitä sinun tulee tietää

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Siuntion Pyhän Pietarin kirkkoon. Huomioithan, että kirkon aukioloajat ovat rajalliset. Kirkko on avoinna esimerkiksi jumalanpalvelusten ja konserttien aikana, mutta suljettu yksityisten seremonioiden, kuten häiden ja hautajaisten aikana. Ota yhteyttä tiedustellaksesi kirkon aukiolosta.

Messut

Tervetuloa kirkkoon sunnuntaisin pidettävän jumalanpalveluksen aikana. Kirkossa vietetään pääasiallisesti joka sunnuntai kaksi messua; suomenkielinen kello 10, ja ruotsinkielinen kello 12.

Avoinna sopimuksen mukaan?

Eikö messujen aikataulut osu kohdalle? Kirkko voidaan avata myös sopimuksen mukaan. Pyydämme sinua olemaan hyvissä ajoin etukäteen yhteydessä seurakuntatoimistoon tai suntioon, jotta toiveesi pystyttäisiin toteuttamaan. Huomoithan, että toiveita ei välttämättä voida toteuttaa johtuen kirkossa vietettävistä yksityistilaisuuksista, henkilökunnan saatavuudesta tai muista tapahtumista johtuen. Mikäli käy niin harmillisesti, että aikataulut eivät kohtaa niin ei hätää. Kaunista kirkkoa ja vanhaa hautausmaata pääsee ihailemaan ulkopuolelta koska tahansa.

 

 

 

Siuntion Pyhän Pietarin kirkko keskiaikaisine kattomaalauksineen.
Siuntion Pyhän Pietarin kirkko keskiaikaisine kattomaalauksineen.