Hyppää sisältöön

Saavutettavuus Siuntion Pyhän Pietarin kirkossa

Pyrimme takaamaan saavutettavuuden tiloihimme. Siuntion Pyhän Pietarin kirkko on saavutettavissa pyörätuolitse ja henkilökuntamme auttaa mielellään saavutettavuuteen liittyen pyydettäessä.

Liikkumaesteisen pysäköintitunnus

Parkkipaikat liikkumaesteisen henkilön pysäköintitunnuksen omaaville löytyy Siuntion Pyhän Pietarin kirkon edestä osoitteesta Suitiantie 51. Huomioithan, että pysäköinti on sallittu vain merkityille paikoille, sillä muu alue kirkon edustalla on mitoitettu pelastusajoneuvoille. Huomioithan, että kirkon eteen pysäköidessä joutuu nousemaan muutaman porrasaskelman hautausmaan murin läpi kirkon etuovelle.

Pyörätuolireitti

Pyydämme huomioimaan, että kirkon eteen pysäköidessä joutuu nousemaan muutaman portaan hautausmaan muurin läpi kirkon etuovelle. Suosittelemme pyörätuolin käyttäjiä kulkemaan esteetöntä reittiä hautausmaan läpi suoraan kirkon etuovelle. Tällöin pysäköidä voi myös Kalansinkuja hiekkaparkkipaikalle.

Kuulolaite

Siuntion kirkosta löytyy induktiosilmukka kuulolaitetta käyttäviä henkilöitä varten. Penkit, joissa on paras kuuluvuus on merkitty induktiosilmukka-symbolilla. Halutessasi voit myös pyytää apua osaavalta henkilökunnaltamme.