Lähde mukaan Maata näkyvissä -festareille!

Lähtö pe 16.11. klo 16.00 Lohjan kirkkokentältä Paluu su 18.11. n. klo 17 Lohjan kirkkokentälle Matkaan lähdemme yhdessä Lohjan ja Karkkilan seurakuntien kanssa. Hinta Siuntion seurakuntalaisille 60 e, joka sisältää rannekkeen, ruokailut, majoituksen ja kuljetukset. Ilmoittautua voi 20.10. saakka. Lisätietoja Kirsi-papilta. Yhteystiedot löydät sivulta yhteystiedot.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.